Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Ακόμα δεν ήλθες και θέλεις και να διασκεδάσεις;

Τέλος πάντων, για όλα υπάρχει ένας τρόπος.

Η Κύπρος έχει πολλά να κάνεις. Είναι κάτι ανάμεσα σε μεγαλούπολη και καλοκαιρινό νησί.

Ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεσαι, υπάρχουν άρτοι και θεάματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της εκάστοτε περιοχής. Έχουμε και λέμε λοιπόν:


Λευκωσία:

           (Picture taken from http://www.in2life.gr/dm_pictures/lefkwsia600_02_65117_22B3S9.jpg)


Mall της Λευκωσίας.
Το meeting point των απανταχού teens της Λευκωσίας, έχει τα πάντα για όλα τα γούστα. Είτε ψώνια, είτε διασκέδαση, το mall έχει τα περισσότερα συγκεντρωμένα σε 2 ορόφους (ισόγειο και πρώτος), με πολλά μαγαζιά, φαγάδικα, και φυσικά Cinema.



Mall of Cyprus & Madison's Mall
Madison's (δίπλα στο Mall)
Αυτό είναι άλλο ένα mall, το οποίο λειτουργεί ουσιαστικά ως εναλλακτική λύση κυρίως για νεαρότερες ηλικιές - αντί του Mall.
Έχει Χώρο για Πατινάζ και Παιδότοπο στο υπόγειο, Μαγαζιά σε Ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο, ενώ η κύρια διασκέδαση για λίγο μεγαλύτερες ηλικίες (έφηβοι + ) είναι στον 2ο, που έχει αίθουσα με ηλεκτρονικά, 4D, Coffee Beanery, Fast Food, και Bowling.


Λήδρα

Η οδός Λήδρας είναι ο κυριότερος (και ομορφότερος) πεζόδρομος της Λευκωσίας. Βρίσκεται στην παλιά πόλη και φτάνει μέχρι τα σύνορα με την τουρκοκυπριακή πλευρά όπου μπορείτε να περάσετε στην "αντίπερα όχθη" μετά από check point. Έχει πολλά μαγαζιά και καφέ, όπως και εστιατόρια, fast food και άλλου είδους καταστήματα. 

Στο Debenhams που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του δρόμου, υπάρχει παρατηρητήριο στον τελευταίο όροφο, όπου σε μια ειδική αίθουσα από γυαλί, μπορείτε να δείτε όλη τη Λευκωσία, την Ελληνοκυπριακή και Τουρκοκυπριακή πλευρά, και με τη βοήθεια επεξηγηματικών χαρτών και οπτικοακουστικού υλικού, να περιηγηθείτε στα μονοπάτια της ιστορίας της.




ΞΕΝΥΧΤΙ:

Υπάρχουν αρκετές επιλογές γι'αυτόν που θέλει να ξενυχτήσει στη Λευκωσία. Στην περιοχή που έχει πάρει το όνομά της από το ομώνυμο bar, στα ΣΦΗΝΑΚΙΑ, έχει καφετέριες και μπαρ για όλα τα γούστα. Η περιοχή αυτή είναι στη γωνία Γρίβα Διγενή & Νίκης, στο κέντρο της Λευκωσίας (Νέα Πόλη).

Από Bars, ξεκινάμε με το Bar Sfinakia (Σανταρόζα 2), το Cielo Club (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 52), και φυσικά το Zoo (Στασίνου 15).



ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ / ΤΑΒΕΡΝΕΣ / CLUBS ΚΛΠ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ



ΛΑΡΝΑΚΑ

Στις Φοινικούδες - παραλία με μεγάλο πεζόδρομο και άπειρα μαγαζιά για κάθε γούστο, στο κέντρο της τουριστικής περιοχής της Λάρνακας, θα βρείτε τα πάντα για τη νυχτερινή σας διασκέδαση, καθώς και όλων των ειδών τα εστιατόρια, καφετέριες - μέχρι και ένα μικρό Λούνα-πάρκ.

Ότι πρέπει για μεγάλους και μικρούς, αφού μπορείτε να φάτε ολόκληρη ημέρα εκεί κάνοντας ότι σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ :  ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ




ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ:       Skylight Music Bar, DMC Bar, Times Music Bar.
                                                


-συνεχίζεται - 










6 σχόλια:

  1. Εαν μπορεις σε παρακαλω κανε ενα review για δισκαδαση στην Λεμεσο φαγητο , καφε , μπαρ - κλαμπ , τα καλυτερα

    Σε ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. lemesiano karnavali apo xthes mexri kai kathara deutera gia osous theloun na perasoun kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά είναι. Δεν φτάνει που σε βρίζουν, είναι και άσχετοι. Φίλε που σου έσβυσα το σχόλιο, με βρίζεις αδίκως, γιατί όντως η από εκεί πλευρά είναι η τουρκοκυπριακή πλευρά της Λευκωσίας θέλουμε δε θέλουμε. Ναι, κατεχόμενη και όχι Τουρκοκυπριακή, αλλά εδώ και 38 χρόνια την έχουν αυτοί. Άρα δεν είναι δική μας. Άρα πρέπει κάπως να ξεχωρίσω τις δύο πλευρές της Λευκωσίας. Οπότε οκ, Ελεύθερη και κατεχόμενη πλευρά; Εντάξει τώρα ή να κάνω και κακά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kopiaste sto megalitero panigiri tis Kyprou arhes Iouniou stin Larnaca

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!