Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

ΤΡΙΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Τρίτη σήμερα και σας καλημερίζω.

Κατ'αρχάς ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, όσον αφορά σε μένα, το ατύχημά μου, και τον καλό φίλο που πήγε εκεί που όλοι θα συναντηθούμε μια μέρα (ή νύχτα whatever).

Κλείνοντας με τα δακρύβρεχτα, σήμερα αγόρασα τον κο Πολίτη, γιατί δεν παίζει να περιμένω πότε κάποιος/α από εσάς θα βρει να μου στείλει την ηλεκτρονική έκδοση που συνήθως είναι και να μην πω τι είδους ποιότητος.

Οπότε, ρίξτε μια ματιά, έβαλα τις αγγελίες του Πολίτη - και τις 4 !!!! Σελίδες, και ετοιμαστείτε για καλό ψάξιμο.

Μετά από email φίλου, είδα πως το EURES έχει πολλά στοιχεία για τη ζωή, μετακίνηση, γραφειοκρατικά και εργασία για την Κύπρο. Ρίξτε του μιά ματιά, μπορεί να βοηθήσει.      EURESΌπως πάντα, περιμένω τα σχόλια - email σας, 
και για όσους δεν ξέρουν πως να μου στείλουν EMAIL απλώς πατήστε  Ε Δ Ω

1 σχόλιο:

 1. Καλησπέρα φίλε!
  Εδώ και δύο μήνες μετακόμισα στην Κύπρο (Λεμεσσό) και σήμερα ανακάλυψα το blog σου!
  Πραγματικά πολύ χρήσιμο!
  Συγχαρητήρια!
  Θα σου πρότεινα να κάνεις και μιά λίστα με ραδιοφωνικούς σταθμούς, και που πιάνουνε στην Κύπρο...Διότι αλλόυ πιάνουνε στην Λευκωσία, αλλού Λάρνακα, αλλού Λεμεσσο κτλ... Νομίζω ότι θαναι χρήσιμο, μιας και δεν είδα κάποια τέτοια λίστα πουθενά μαζεμένη.
  Keep up the good work!
  Dimitris C. Kalliontzis

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!