Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Όσο προλαβαίνουμε να αντισταθούμε...

Εγώ προσωπικά είμαι στην Κύπρο μαζί με την άμεση οικογένειά μου, δηλαδή τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Οι υπόλοιποι συγγενείς μου όμως είναι στην Ελλάδα που αυτόν τον καιρό δεινοπαθεί κάτω από τον ζυγό των καιροσκόπων.

Είπα δε θα ασχοληθώ με πολιτικά θέματα, αλλά δεν το βλέπω ως πολιτικό θέμα πιά. Το θέμα έχει εισχωρήσει μέχρι το κόκκαλο, και έχει ξεφύγει εντελώς από κάθε έννοια πολιτικής. Η Ελλάδα μας είναι απλώς ο τρόπος να εισχωρήσουν στην Ευρώπη και να πλουτίσουν γκρεμίζοντας το Ευρώ. Για όσους αναγνώστες τους blog μου δεν το γνωρίζουν, η Ελλάδα δεν φταίει για όλα όσα συμβαίνουν. Οι πολίτες της φταίνε για την ασυδοσία των τελευταίων 35 ετών, όταν απλώς πείστηκαν ως πρόβατα ότι ότι μας προσφέρει ο καπιταλισμός (βλέπε δάνεια και χρήματα του αέρα) είναι καλό. Και φυσικά δεν είμασταν οι μόνοι. Είμαστε όμως οι μόνοι με τόσο διεφθαρμένη κυβέρνηση στην Ευρώπη. Είμαστε ο εύκολος στόχος των καιροσκόπων που έψαχναν μια τρύπα για να εισχωρήσουν στην Ευρωζώνη. Και τη βρήκαν. Μετά τις άπειρες προσπάθειες να χτυπήσουν Πορτογαλία, Ιταλία, Ιρλανδία, Ισπανία και Ελλάδα, βρήκαν ότι είναι εύκολο τελικά να μπουν μέσω Ελλάδος.

Γιατί τα γράφω αυτά θα με ρωτήσετε... Παρακάτω σας βάζω το δεύτερο μήνυμα των "ΑNONYMOUS" μια διαδικτυακή ομάδα "επαναστατών - αγανακτισμένων" οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να πολεμούν το κατεστημένο με περισσότερα μέσα, μιας και είναι Hackers. Είναι γνώστες δηλαδή της τεχνολογίας σε τόσο μεγάλο βαθμό που μπορούν να αντιστέκονται στους μεγάλους και στους προστάτες τους. Μην μπερδεύεστε: Οι Hackers είναι οι καλοί. Οι Crackers είναι αυτοί που καταστρέφουν για προσωπικό κέρδος. Οι Hackers είναι απλώς τρομερά διαβασμένοι και υπερτεχνογνώμονες άνθρωποι, που υποστηρίζουν ότι η γνώση είναι ελεύθερη και προσπαθούν ώστε ο καθένας μας να έχει πρόσβαση σε αυτήν. Ότι άλλο ακούσετε εναντίον τους, είναι απλώς μια προπαγάνδα που προσπαθεί να μειώσει τα ιδανικά τους.

Δείτε αυτό το βίντεο, και ελπίζω από τα βάθη της καρδιάς μου, να ξυπνήσουμε όλοι μας πριν να είναι εντελώς αργά...


3 σχόλια:

  1. Δύσκολα τα πράγματα. Καλό κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ειδα το πρωι και με επιασε τρομος! Πως να ξεφυγει η Ελλαδα απ' αυτον τον κλοιο... Παντου υπαρχει διαφθορα, σε ολα τα επιπεδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to video den einai ton gnwstwn anonymous,opws egrapsan oi idioi sto twitter...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!