Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ RADIO - SENSE

Σας είχα πει πριν καιρό γι'αυτό το ραδιόφωνο. Είναι μία από τις προσπάθειες που γίνονται για να φέρουμε κοντά τους Έλληνες στην Κύπρο, και τους Έλληνες της Κύπρου.

Είναι μια προσπάθεια που όπως και ο Ξεβράκωτος, σκοπό έχει την παροχή αυτού του "κάτι παραπάνω" σε όσους καλώς ή κακώς επέλεξαν το νησί της Αφροδίτης για μόνιμη ή όχι κατοικία τους.

Οι παραγωγοί υπόσχονται πολλές ώρες γεμάτες μουσική, συζήτηση και διάλογο σχετικά με διάφορά "φλέγοντα" θέματα, και είναι μαζί σας καθημερινά από τις 19.00 - 01.00.  Ο σταθμός είναι internet και μπορείτε να τον ακούτε μέσω Live24.gr, tune-in, e-radio.gr και τις ώρες που δεν ακούτε τους παραγωγούς, παίζει όμορφη ροκ μουσική. 

Τα παρακάτω είναι "δανεισμένα" από το site του ραδιοφώνου.


www.radio-sense.com





Νέα πνοή στην πόλη, νέα φωνή στο διαδίκτυο!
Είναι το ραδιόφωνο των αισθήσεων και ακούει στο όνομα Radio-Sense. Πληκτρολογήστε www.radio-sense.com και απολαύστε καθημερινά τον Γιώργο, την Αλεξάνδρα, τον Νικόλα, τη Μαρία, τον Λευτέρη, την Εύα, τον Χάρη, τον Δημήτρη, τον Αλέξανδρο, τον Νίκο και άλλα παιδιά. Είναι η ομάδα του σταθμού και έρχεται δυναμικά και με πολύ κέφι να αλλάξει τα δεδομένα του νησιού.



24 ώρες μουσική, 7 φορές την εβδομάδα. Καθημερινές live εκπομπές από τις 19:00 μέχρι τη 01:00 με μουσικά ακούσματα από όλο τον κόσμο και για όλες τις προτιμήσεις. Ενημέρωση, σχολιασμοί, συζητήσεις , ειδήσεις , πειράγματα, αφιερώσεις και επικοινωνία με όλους τους ακροατές είναι το μαγικό φίλτρο για τις επιτυχημένες εκπομπές των παιδιών.
To Radio-Sense βγήκε στον αέρα επίσημα την 1η Δεκεμβρίου 2011 και φιλοδοξεί να κερδίσει την προτίμηση των μουσικόφιλων του διαδικτυακού ραδιοφώνου. Ήδη σκαρφάλωσε στην πρώτη εκατοντάδα των χιλίων και πλέον ραδιοφώνων ιδίου τύπου σε Ελλάδα και Κύπρο!
Στην ομάδα του σταθμού συμμετέχουν επίσης έμπειροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί μοιράζοντας τις εμπειρίες τους για καλύτερο ραδιόφωνο. Όλα τα παιδιά εργάζονται αφιλοκερδώς με μόνο στόχο και σκοπό να προσφέρουν ευχάριστη παρέα στο κοινό τους.
Ο κόσμος που τους ακούει θα έχει την ευκαιρία να τους δει από κοντά και να τους μιλήσει στις 3 Μαρτίου, στον Σκαραβαίο, μετά τις 23:00. Ο Radio – Sense διοργανώνει το πρώτο πάρτυ και καλεί όλους τους μουσικόφιλους να παραβρεθούν στο χώρο για μια βραδιά με πολύ μουσική, αλλά και πολλά δώρα για τους τυχερούς!

Facebook page : Radio-Sense
Skype : Sense_the_Radio
Twitter : Radio Sense

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Γιώργος Λεκοσιώτης. Κιν:96897189

Επιμέλεια άρθρου : Εύα Βαούτση

2 σχόλια:

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!