Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Α-Α-Α-Ο-Ο-Ο, τη χάσαμε τη μπάλα, μαζί και το μυαλό...

Και ναι κυρίες και κύριοι!

Η Ελλάδα έλυσε όλα τα οικονομικά της προβλήματα, και είναι έτοιμη να κερδίσει άλλον ένα διαγωνισμό θεσμό - με μια υπέροχη καλλονή - Κύπρια παρακαλώ, σε ένα καταπληκτικό κομμάτι που μπορεί στα ίσα να συναγωνιστεί το Ρακιντζή και το " S.A.G - A.P.O"


Το μόνο που λυπάμαι είναι το καημένο το κοριτσάκι που πάει με αυτή την αηδία στη Eurovision και θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα. Κρίμα και θα ήταν ότι πρέπει ένα καλό κομμάτι για σύσφιξη σχέσεων μεταξύ Ελλάδος - Κύπρου - τώρα που το χρειάζονται και οι 2 χώρες τόσο πολύ.

Τέλος πάντων, σας αφήνω να απολαύσετε και μόνοι σας το τραγούδι αυτό που υπόσχεται αν μη τι άλλο μιά θέση στην 37άδα, κατά προτίμηση την τελευταία. Βέβαια ποτέ μην είσαι σίγουρος γιατί παίζει να υπάρχουν και 1 -2 χειρότερα τραγούδια (δύσκολο αλλά όχι αδύνατον) οπότε να πλασαριστούμε όμορφα και ωραία στην πρώτη 35άδα...

Ελλαδάρα ολέ! Δε μας φτάναν όλα, αντί να βγάζουμε πατάτες και να τις εξάγουμε ως αγροτικό προϊόν, τις εξάγουμε στη Eurovision. Κρίμα...


22 σχόλια:

  1. Δεν θα επρεπε η Ελλαδα να λαβει μερος στο διαγωνισμο με ενα τραγουδι σχετικο με την κατασταση της, που να περναει μηνυματα στους Ευρωπαιους?
    Αντ' αυτου στελνουν ενα σεξουλιαρικο, χορευτικο μες την τρελλη χαρα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή μου Grouta, ένας από τους λόγους που η Ελλάδα βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση σήμερα είναι η καθοδήγηση των MME σύμφωνα με τις προσταγές του πολιτικού καθεστώτος (που πιά δεν είναι δημοκρατία). Είναι πολύ λογικό λοιπόν, εφόσον κάθε φορά το τραγούδι που πάει στην Eurovision εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες, να είναι και εδώ το ίδιο, δείχνοντας στον έξω κόσμο ότι όλα είναι μέλι - γάλα (αφού όλα τα μεγάλα κανάλια ούτως ή άλλως όταν έχει κάτι σημαντικό που μπορεί να αλλάξει τα τωρινά δεδομένα στη χώρα πάντα βρίσκουν ένα ωραίο ντοκιμαντέρ, μια σειρά τούρκικη ή κάτι, ώστε να θολώσουν τα νερά ακριβώς όταν θα έπρεπε να δείχνουν την πραγματικότητα). Ευτυχώς για τον κόσμο που πλέον υπάρχει και το ίντερνετ και τα μπλόγκς που έχουν τη δυνατότητα σε ελάχιστα λεπτά από το συμβάν να το κάνουν "βούκινο" σε όλον τον πλανήτη. Αυτό προσπαθεί να φιμώσει και ο νόμος του SOPA που πέρασαν οι ΗΠΑ, και που σε λίγο από ότι βλέπω θα ισχύσει ανά το παγκόσμιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει ένα τραγούδι του οποίου ο τίτλος είναι Ιτιά Ιτιά. Εκτός του ότι πρόκειται για ένα all times classic κομμάτι είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν το πέξει στο κλαρίνο ο γιώργος μάγκας και το τραγουδίσει ο γύφτος (Μάκης Χριστοδουλόπουλος)την 6αδα (οχι μπύρες) την έχουμε απο pot! (pot=χέρι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τελευταίο σχόλιο όλα τα λεφτά!!!!!Ακόμα γελάω!!!!Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να ζω σε άλλη διάσταση εγώ... Πείτε μου σας παρακαλώ, πότε ακριβώς ψηφίστηκε τραγούδι στην Eurovision, γιατί εμένα, χρόνια τώρα, μου έχει δοθεί η εντύπωση οτι ψηφίζονται αναμεταξύ τους οι διαλυμένες χώρες όπως εκείνες της σοβιετικής ένωσης και της πρώην Γιουγκοσλαβίας και τα πολιτισμικά γκέτο, όπως των βορείων χωρών και η ξεφτίλα Ελλάδας-Κύπρου που ανταλλάσσουν τα 12αρια σαν τις ξένες αποστολές διπλωματών, που ανταλλάσσουν δώρα αναμεταξύ τους.

    Τα τελευταία χρόνια, δεν παρακολουθώ ποτέ τα τραγούδια, αλλά μόνο τις ψηφοφορίες γιατί βρίσκω το θέαμα πολύ διασκεδαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελεος βρε παιδια απο Αθηνα ειμαι και δεν ειναι και τοσο πια τραγικα τα πραγματα οσο τα δειχνουν τα ΜΜΕ εδω. Τα σαββατοκυριακα τα φαγαδικα και τα κλαμπακια γεματα ειναι βρε παιδια δεν μπορεις να βρεις τραπεζι ελευθερο!! ελεος δηλαδη με το κραξιμο , ναι εχουν σφιξει τα πραγματα ναι υπαρχει κριση και δεν βρισκεις ευκολα δουλεια αλλα δεν πεφτει και η φοβερη πεινα λες και εγινε αφρικη πια το εχουν κανει , δεν ειναι ετσι τα πραγματα βρε παιδια ... Ανωνυμη Ελληνιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΩΜΥΜΗ ΚΥΠΡΑΙΑ : Ε ΤΟ ΣΗΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ 12 ΠΟΝΤΟ ΤΖΙΕ ΝΑ ΑΠΠΑΡΟΠΕΤΑΣΣΟΥΝΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή Κυπραία βρισκομαι 1 μήνα στην λευκωσία και λόγω του οτι είμαι αρκετά κοινωνικός όταν πάω για καφεδάκι (starbucks,costa etc etc)εκτος του ότι βλέπω πολλές ωραίες γυναίκες βλέπω πως σχεδόν όλες είναι ντυμένες ακριβά και το 12 ποντο το έχουνε στην ημερισία διάταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εξκιούζ μη... γουάτ ίζ "ΑΠΠΑΡΟΠΕΤΑΣΣΟΥΝΤΕ"??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι μιά ομολογουμένως πολύ εύηχη και όμορφη λέξη, (όπως και πολλές κυπριακές τις οποίες τις ψάχνω συνεχώς για να βρω τις έννοιές τους και τη σχέση τους με τα ελληνικά - ή αγγλικά - ή αρχαία ελληνική) και σημαίνει (από ότι κατάλαβα): "Πηδάει σαν το άλογο" (πετάσσω = πετάω + άππαρος= άλογο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή παραπάνω εννοεί οτι περπατάνε με τα δωδεκάποντα με περήφανο τρόπο σαν τα άλογα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όχι, σημαίνει ότι μπορούν και χοροπηδούν σαν χαζοχαρούμενες φορώντας 12ποντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. aaaa leuteriii eisai kakos. emena m aresei to tragoudi gia ti eurovision toulaxiston kai na deis oti 8a paei kai kala. :)))
    einai poly glykia i kopela!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. pantos den einai fovero mia kupraia na tragoudaei gia thn ellada kai mia elladitisa n atragouda gia tin kupro ?!!!!!!!!! etsi paidia enotita enoenoi oloi
    !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. agapiti kupraia anonimi , eimai i anonimi ellinida kai sou apanto oti avti i kopela pou les oti aparopetassetai diladi koinos xoropidaei san to alogo me to dodekaponto kaipou sas odigoun oloi avtoi opos eipes , ean eisai entelos apliroforiti k oute kan eides ti dimosievsi tou ksevrakotou prosektika , i kopela avti pou koroideveis einai kipraia tragoudistria sumpatriotissa sou Ελευθερία Ελευθερίου η οποια γεννήθηκε το 1989 στο Παραλίμνι και μεγάλωσε στο Φρέναρο της Επαρχίας Αμμοχώστου . Αλλη φορα να πληροφοεισαι προτου να κανεις σχολια αγαπητη μου με ολο το σεβασμο :) AΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα καλή μου δεν είπε τίποτε άσχημο η κοπέλα! Κάτσε να σου το μεταφράσω 2 λεπτά:

      "Ε ΤΟ ΣΗΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ 12 ΠΟΝΤΟ ΤΖΙΕ ΝΑ ΑΠΠΑΡΟΠΕΤΑΣΣΟΥΝΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ?????????????????"

      "Ε το σίγουρο είναι ότι πολύ λίγες μπορούν να φορούν 12ποντο και να χοροπηδούν σα χαζές - δε βλέπουμε όλοι λέω εγώ που μας οδηγούν όλοι αυτοί;;;;"

      Που σημαίνει (από ότι κατάλαβα) ότι κοροϊδεύει η Κυπραία γενικώς το θεσμό της Eurovision και ότι ο μόνος λόγος ύπαρξης είναι να χαλιναγωγεί τις μάζες.

      Γιατί ακριβώς τσαντίστηκες εσύ; Και τι σχέση έχει που η τραγουδίστρια είναι Κυπραία; Το ξέρει σίγουρα η φίλη που γράφει, δεν υπάρχει αμφιβολία...

      Διαγραφή
    2. Ξέρει τι γράφει αγαπητή ανώνυμη Ελληνίδα η σεβαστή ανώνυμη Κύπρια.

      Διαγραφή
  16. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ .ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΠΟΛΟΥ ΚΑΛΑ .Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΑΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΖΑΜΠΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΑΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ .ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ???? ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ. Ο ΘΕΣΜΟΣ. ΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΛΗ Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΗΚΙΑ ΜΟΥ (37) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΝΤΥΛΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ< ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ>....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την ιδια ακριβως ηλικια εχουμε και συγγνωμη αν δεν καταλαβα ακριβως τι εννοουσες αλλα αν οντως εννοουσες αυτο το τελευταιο που εγραψες συμφωνω απολυτα μαζι σου και επαυξανω !!!! σε αυτο εχεις απολυτο δικιο !!! και προς θεου δεν τσαντιστηκα με κανεναν νομιζα απλα οτι κοροιδευαν την κοπελα ενω αγαπω τα αδελφια μας τις κυπριες και κυπραιους και τους υποστηριζω οπως μπορω κ ζητω συγγνωμη εαν εγινε παρεξηγηση ..η ανωνυμη ελληνιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΕΓΕΙΝΕ :) ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΥΠΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η φράση "συννενόηση μπουζούκι" θα πρέπει να βγήκε απο διαλόγους Ελλήνων-Κυπρίων :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!