Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ - Το ήξερες αυτό;


Νόμος 3869/2010 για ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων νοικοκυριώνΜην πας απροετοίμαστος στην τράπεζα για την ρύθμιση των οφειλών σου.
Μην υπογράφεις ρυθμίσεις οι οποίες μακροπρόθεσμα είναι σε βάρος σου.

Ενημερώσου! Ακόμα και αν έκανες ρύθμιση στην τράπεζα.


Αν σου κούρεψαν τον μισθό ή την σύνταξη ή έμεινες άνεργος, μην διστάζεις, κάνε και εσύ το ίδιο, κούρεψε το χρέος σου. Το δικαιούσαι.

Ρύθμισε τα χρέη σου πλήρωσε μόνο την δόση που μπορείς και όχι αυτήν που χρειάζονται οι τράπεζες.

Σώσε το σπίτι σου μην το βάζεις υποθήκη για καταναλωτικά και κάρτες (που ίσως έχεις ήδη πληρώσει με επιτόκιο μέχρι και 19 %).

Μην υποκύπτετε στην ψυχολογική βία και πίεση των Τραπεζών και των Εισπρακτικών εταιριών.

Ακόμα και αν κάνατε ρύθμιση με την τράπεζα και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να πληρώσετε, μπορείτε να υπαχθείτε στον νόμο 3869/2010

Ο νόμος προβλέπει ακόμα και διαγραφή μέρους του χρέους.

Αν έχετε λάβει εξώδικο ή διαταγή πληρωμής αναλαμβάνει δικηγόρος για την αντιμετώπιση τους.Τι βρήκα σχετικά με τα παραπάνω - >


"Το γραφείο μας εξειδικεύεται στις υποθέσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και σας παρέχει πλήρη υποστήριξη για την  επιτυχή αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων.

Κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε, αναλύεται οικονομικά από χρηματοοικονομικό σύμβουλο και νομικά από εξειδικευμένο δικηγόρο.


Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν συνάντηση και συμβουλές, για το πώς να αντιμετωπίσετε τις τράπεζες, τις εισπρακτικές εταιρίες, τα εξώδικα και τις διαταγές πληρωμής και γενικά πως να ρυθμίσετε τα χρέη σας.


Γραφείο Χρηματο-οικονομικών και Νομικών Συμβούλων.

Τηλέφωνο 210-3617054

Σίνα 28, Αθήνα

www.rythmisi-ofeilon.gr"

Δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Ρίξτε μιά ματιά.

Ιδού και ο σχετικός νόμος:  3869/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!