Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Το απόλυτο τίποτα...

Θα σας καταθέσω τις απόψεις μου εδώ, όσοι δεν ενδιαφέρεστε παρακαλώ απλώς αγνοήστε αυτό το κείμενο. Όσοι όμως θέλετε να κάνουμε έναν διάλογο πάνω σε αυτό, παρακαλώ τα σχόλιά σας μετρημένα και εντός θέματος. Ευχαριστώ.

======================================================================

Είναι μέρες τώρα που πραγματικά σκεφτόμουν τι θα γινόταν μετά την Κυριακή. Εάν δηλαδή κάτι θα άλλαζε, είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο. Είναι γνωστόν ότι πάσα αλλαγή είναι καλή. Είτε καλή, είτε κακή, σου αλλάζει τα δεδομένα, κάτι που σε "αναγκάζει" να κάνεις αυτό που πάντα ήξερες, αυτό που είναι από τα ατού σου, το να προσαρμόζεσαι δηλαδή. Αυτή είναι η μεγάλη αρετή, η μεγάλη μαγκιά του ανθρώπου, που τα ζώα δεν μπόρεσαν ποτέ να τελειοποιήσουν όσο εμείς. Τέλος προλόγου.


Τις προηγούμενες εβδομάδες που οδήγησαν τελικά στην κάλπη, μιά τεράστια κινδυνολογία εξαπλώθηκε, προωθήθηκε και εν τέλει εμπεδώθηκε μέσω των ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης). Είναι τρομερό το πως η τεράστια και ατέρμονη παπαρολογία των δημοσιογραφίσκων της ελληνικής τηλεόρασης (κυρίως) που για να σώσουν τις δουλειές τους παπαγάλιζαν τα κείμενα που τους είχαν ήδη ετοιμάσει, καθώς και οι ελεεινές βρωμοφυλλάδες (τόσο της Ελλάδος - όσο και ξένων χωρών (βλέπε Bild -> η νούμερο ένα σε κυκλοφορία εφημερίδα στη Γερμανία - γιατί κοστίζει μόλις 1 ευρώ, τα άρθρα της και οι στήλες της θυμίζουν κάτι από Ciao)), κατάφεραν να γονατίσουν έναν ήδη κουρασμένο και προβληματισμένο λαό. Είναι ακόμη πιό τρομερό όμως, ότι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν 5 φράγκα στην τράπεζα μετά από όλα όσα η κυβέρνηση και τα συμφέροντα έχουν προσπαθήσει για να τους τα πάρουν, αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι, στο βωμό του "να σώσω ότι προλαβαίνω", έπεσαν στην παγίδα του "η Ελλάδα θα φύγει από το Ευρώ" και ψήφισαν τα ίδια κομματόσκυλα που τους έφεραν σε αυτή τη θέση, τους ίδιους αλήτες που κατέστρεψαν τη χώρα, και πρόδωσαν τους υπολοίπους που ζήτησαν με την τελευταία τους ελπίδα και δύναμη, μια αλλαγή.

Για όσους προτρέξουν και γράψουν ότι δεν ξέρουμε αν θα μας βοηθούσε αυτή η αλλαγή ή όχι, θα σας παροτρύνω να διαβάσετε πάλι την πρώτη παράγραφο, τον πρόλογο του κειμένου μου, που ορίζει τι εστί αλλαγή.

Έτσι λοιπόν, φοβούμενοι τα χειρότερα (μιάς και κατάφεραν να περισώσουν κάτι ψιλά από την υπόληψη και την περιουσία τους), αντάλλαξαν το φιλότιμο και τον πατριωτισμό τους για μια ψήφο που θεωρούν ότι θα τους φέρει αν μη τι άλλο, στα ίδια γνώριμα χάλια.


Απατάσθε όμως συνέλληνές μου. Αυτό που κάνατε αυτήν την Κυριακή όχι μόνο μας έφερε στο χείλος της ολοκληρωτικής πλέον καταστροφής της Ελλάδος, αλλά μόλις καταφέρατε να πάρετε και οποιοδήποτε μέλλον θα μπορούσαν να έχουν, και από τα παιδιά και τα εγγόνια σας. Μόλις συνυπογράψατε στο νέο μνημόνιο που θα φέρει νέα, χειρότερα, τελειωτικά μέτρα κατά του Έλληνα, κατά της Ελλάδος, κατά της υπόλοιπης ύπαρξής μας.


Δε με πιστεύετε; Νομίζετε ότι γλιτώσατε γιατί παραμένετε στο Ευρώ; Και ποιός σας είπε ότι μπορούσαν να σας διώξουν; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, δεν υπήρξε ποτέ. Αλλά στο βωμό της ψηφοθηρίας και της καθοδήγησης των μαζών, σας έπεισαν ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό και αναπόφευκτο εάν ψηφίσετε κάτι εκτός του δικομματισμού.


Και τα καταφέρατε. Τώρα πιά θα έχουμε μονοκομματισμό. Ο κύριος Σαμαράς που ήρθε να μας σώσει από το κακό ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψε το μέλλον και το παρόν μας, θα συμπράξει με το ΠΑΣΟΚ για να μας σώσει από το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ που είχε έρθει να μας σώσει από την ανικανότητα της ΝΔ. Η ΝΔ δηλαδή, για να το χωρέσει το χαζό κεφάλι μας, θα κάνει κυβέρνηση μαζί με το ΠΑΣΟΚ, για να μας σώσει από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Μ Α Λ Α Κ Ε Σ !
Δεν με ενδιαφέρουν όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητους Έλληνες, ΔΗΜΑΡ, ΝΑΖΙ και άλλα κόμματα. Με ενδιαφέρεις εσύ βλάκα, που τόσα χρόνια σε ταΐζουν κουτόχορτο, σε τόσο μεγάλη δόση που τελικά κατάφερες να τους ξαναψηφίσεις, και να γαμίσεις το μέλλον μου και το μέλλον των παιδιών μου, μαζί φυσικά με τα δικά σου. Στα @@ σου;


Ακόμη και η Χρυσή Αυγή να έβγαινε πρώτο κόμμα, λιγότερο κακό θα γινόταν. Ναι, θα καθάριζαν τους ξένους στο δρόμο, ακόμη και τους τουρίστες, αλλά τα δικά μου κυριαρχικά δικαιώματα στον Ελλαδικό χώρο, θα παρέμεναν δικά μου.


Ξέρεις τι κατάφερες με την ψήφο σου βλάκα;


1. Θα παραμείνουμε στο Ευρώ (μέχρι να αποφασίσει ο αρχιπροδόταρος ο Σαμαράς να μας βγάλει μόνος του όταν θα έχει πλέον αγοραστεί στο 1/100000 της τιμής του οτιδήποτε έχει απομείνει προς πώληση). Γιατί θα παραμείνουμε; Γιατί όλα τα δάνεια που χρωστάμε είναι σε ευρώ. Ξέρεις τι θα γινόταν αν πηγαίναμε στη Δραχμή; Όλα τα δάνεια, για ένα 1/10000 του δευτερολέπτου, όταν θα γινόταν η επαναφορά στο εθνικό νόμισμα, θα γινόνταν σε δραχμές. 


Αυτό σημαίνει ότι αν χρωστούσες 1,000 Ευρώ, θα χρωστούσες 340,750 δρχ. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό βλάκα; Ότι με το που θα γινόταν η επαναφορά, και επιτόπου η ολίσθηση της δραχμής στα τάρταρα, η αναλογία δραχμής σε ευρώ θα σε πήγαινε στο 1 ευρώ, 1000 δραχμές. 


Τι σημαίνει αυτό για σένα που δεν πήγες σχολείο; Ότι το δάνειο που πήρες μόλις μειώθηκε 3 φορές. Γιατί χρωστάς 340,750 δρχ, που μόλις τώρα αξίζουν 340,75 ευρώ. Στόκε. Ναι, θα έβγαινες από το ευρώ, αλλά θα γλίτωνες και τη συμφορά των δανείων σου. 


Ναι, θα σταματούσαν οι εισαγωγές, και όλοι θα έπρεπε για το πρώτο διάστημα να ζήσουμε με ότι έχουμε, με το πρωτογενές δηλαδή, που αν δεν ξέρεις τι είναι άνοιξε κάνα βιβλίο. Αλλά δε θα συνεχίζαμε να χρωστάμε ΕΣΑΕΙ τα δάνεια που τώρα δε θα μπορέσουμε ΠΟΤΕ πλέον να τα πληρώσουμε.


Ξέρεις τι κάνει κάποιος όταν δεν έχει τρόπο να πληρώσει τις οφειλές του;  ΠΤΩΧΕΥΣΗ. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι για κάποιο διάστημα - όσο δηλαδή να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις του - δεν μπορεί να πάρει άλλο δάνειο ή εξωτερική βοήθεια, και ότι αγοράζει είναι cash. Ξέρεις τι κερδίζει; Δε χρειάζεται να πληρώσει τίποτα, όλα τα χρέη του παγώνουν, μέχρι να ορθοποδήσει.


Πως θα ορθοποδήσει η Ελλάδα φίλε τώρα που βάλαμε Αγγλικό Δίκαιο να ελέγχει τα του Μνημονίου; Θα έρθει το Ελληνικό Σύνταγμα να πει - ΩΠ! ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ! (όπως ο Τρίκουπης είπε λίγα χρόνια πριν) και θα του πει το Αγγλικό Δίκαιο: "ΠΡΙΤΣ! ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ - ΥΠΑΓΕΣΑΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΑ - ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ").


Και ερχόμαστε στο: 


2. Καλώς τηνα την πέρδικα. Δεν έχεις λεφτά; Πεινάς; Μην ανησυχείς, έχω βρει εγώ κάτι νησάκια σου που δε χρειάζεσαι (τι να τα κάνεις) και θα στα αγοράσω στο 1/13591035901 της αξίας τους. Επίσης θα αγοράσω ότι επιχειρήσεις κερδοφόρες έχεις, πάλι για ένα κομμάτι ψωμί, και ότι κοιτάσματα πετρελαίου έχεις, θα έρθει ο φίλος σου ο Αμερικάνος και θα σου προτείνει να στα αντλήσει με δικά του μέσα και να σου δώσει και ένα 20% για τον κόπο σου να του τα παραχωρείς, και θα σε σώσουν οικονομικά από τη σίγουρη (σε άλλη περίπτωση) καταστροφή. Α, θα πάρει και η Τουρκία άλλο 20% γιατί μωρέ έχουν και αυτοί συμφέροντα. Και φυσικά το 60% για τους Αμερικάνους.


Γιατί νομίζεις τόσα χρόνια δε σε αφήνουν να κάνεις την ΑΟΖ?
Ειλικρινά έχω τόσο πολύ πληγωθεί από την αέναη και απόλυτη ηλιθιότητα του Έλληνα που πραγματικά χαίρομαι αφενός μέν που είμαι πλέον εκτός Ελλάδος, και δεύτερον η ψυχή μου δεν έχει άλλες δυνάμεις για να ασχοληθώ με το θέμα. Ο καθένας είναι σίγουρα άξιος της τύχης του, αλλά δυστυχώς το κακό που έγινε τώρα είναι ανεπανόρθωτο και δυστυχώς θα καταστρέψει εντελώς την Ελλάδα και τους Έλληνες.


Ξέρω ότι πολλοί δεν το πιστεύετε. Δε χρειάζετε να με πιστέψετε. Δείτε σε λίγες μέρες τι θα πει ο Σαμαράς, και δείτε πόσο πιό άσχημα θα γίνουν ακόμη τα πράγματα. Εάν ψηφίζαμε κατά του μνημονίου είχαμε να ελπίζουμε σε μία αλλαγή. Τώρα όμως δεν θα υπάρξει αλλαγή - πορείας. Εδώ και πολλά χρόνια η Ελλάδα έχει πορεία προς την καταστροφή της, τώρα απλώς υπογράψαμε ότι συμφωνούμε με αυτήν την πορεία.


Δε μας εύχομαι περαστικά μας. Δε μας εύχομαι καλό κουράγιο. Απλώς πλέον περιμένω το χειρότερο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!