Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Θεωρίες Συνομωσίας... Εσείς τι λέτε;

Σαν σήμερα η αποφράδα μέρα που οι επιβάτες 3 (ή 4) αεροπλάνων σκοτώθηκαν κατά την "επίθεση κατά της Αμερικής". Επίσης 3000 περίπου άτομα σκοτώθηκαν γύρω από τους Δίδυμους Πύργους, υπάλληλοι, περαστικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες, λόγω τρομοκρατικών επιθέσεων από τον Κακό Osama Bin Laden.

Πόσα κιλά μαμάκας πρέπει να είμαι για να τους πιστέψω;

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ όσο διαβάζω και μαθαίνω, τείνω να μην πιστεύω πλέον ότι να'ναι.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

1)  Άπειρα στοιχεία που συνιστούν έκρηξη εκ των έσω σχετικά με τους Δίδυμους πύργους, έχουν βρεθεί από τότε, και εμπειρογνώμονες κλπ καλούνται συνεχώς γιατί τα στοιχεία συνεχώς πολλαπλασιάζονται. Τα αεροπλάνα έπεσαν ναι, αλλά δεν ήταν ο λόγος που οι ατσάλινοι σκελετοί των κτηρίων έλιωσαν...   ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
2) Οι Εβραίοι των Δίδυμων Πύργων, περίπου 5000 άτομα, εντελώς τυχαία εκείνη τη μέρα είχαν γιορτή και έλειπαν ΟΛΟΙ από τους πύργους. 5,000 άτομα είχαν γιορτή, και ο Bin Laden επέλεξε εκείνη τη μέρα, γιατί ως γνωστόν οι άραβες και οι Εβραίοι είναι κολλητοί (!??!?!). Δε μας *έζεις ρε Νταλάρα;
3) Φωτογραφία από το Πεντάγωνο, εκεί που υποτίθεται ότι έπεσε αεροπλάνο. Βρείτε έστω και ένα κομμάτι αεροπλάνου, και πείτε μου γιατί δεν έσπασε το παράθυρο στο δωμάτιο που έπεσε ολόκληρο αεροπλάνο...


4) Ο Bin Laden και η οικογένειά του, είναι παιδιά της Αμερικής - και ο κύριος Bush είχε δουλέψει μαζί του στα πετρέλαια. Κολλητοί για παραπάνω από 20 χρόνια, αλλά ξαφνικά ο Bin Laden σιχαίνεται την Αμερική που τον έκανε πλούσιο, και έγινε τρομοκράτης. 
5) Κάποιοι από το χρηματιστήριο ήξεραν για την επίθεση πριν συμβεί.
6) Η Υπηρεσία Αντι-Αεροπορίας (Air Defense   (Norad)) είχε διαταχθεί να μην επέμβει, από την προηγούμενη μέρα. 


Ας δούμε τώρα τι κέρδισε η Αμερική (η NSA βασικά) με το χαμό μερικών χιλιάδων Αμερικάνων:

α) Απεριόριστη πρόσβαση σε πληροφορίες σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου (λόγω του anti-terrorist act νόμου: PATRIOT ACT)
β) Απεριόριστη δύναμη στο να συλλαμβάνει, απαγάγει, εξαφανίζει κόσμο, ακόμη και βάσει υποψίας ότι κάποιος μπορεί να είναι τρομοκράτης (PATRIOT ACT και πάλι)
γ) πλήρη ασυλία για όσους κάνουν τα παραπάνω, γιατί έγιναν λόγω αντι-τρομοκρατικών κινήσεων
δ) Δυνατότητα να επέμβουν σε όποιο κράτος θέλουν, ανά πάσα στιγμή εάν αντιληφθούν τρομοκρατική ενέργεια.
ε) ας θυμηθούμε ότι η Αμερική είναι ένα τεράστιο κράτος με απίστευτη κατανάλωση πετρελαιοειδών και ότι τότε ήταν ο καιρός με τα λεγόμενα "πετροδόλλαρα" όταν δηλαδή οι Σαουδάραβες δεν τους έδιναν πιά πίστωση και ήθελαν να αρχίσουν να πληρώνουν στο νεογέννητο τότε νόμισμα "ευρώ" γιατί τα δολλάριά τους δεν είχαν αντίκρυσμα σε χρυσό. Μήπως μετά το "τρομοκρατικό χτύπημα" εισέβαλαν στο Αφγανιστάν (μπας και βρουν weapons of mass destruction) και στο ΙΡΑΚ; Γιατί δεν έχουν φύγει ακόμη; Γιατί έχουν πάρει όλο το πετρέλαιο από εκεί, αφού πήγαν για να βρουν τρομοκράτες;
Ας δούμε και τι άλλο έγινε...

-  Η Παλαιστίνη σε ειδική διάσκεψη με τον ΟΗΕ και την Αμερική θα απολάμβανε επιτέλους την ανεξαρτησία της ως κράτος 2 εβδομάδες μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Ποιός κέρδισε από τις τρομοκρατικές επιθέσεις; Το Ισραήλ, επειδή λόγω των γεγονότων, η Παλαιστίνη δεν είχε τελικά την ευκαιρία να φέρει το θέμα προς τελική απόφαση - αφού ο Bin Laden έκανε λένε τις επιθέσεις αυτές για να κερδίσει την ανεξαρτησία της Παλαιστίνης (που θα γινόταν ούτως ή άλλως σε 2 εβδομάδες). Άρα αφού το ήθελε ο τρομοκράτης, το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Εάν νομίζετε ότι ήταν μεγάλο το τίμημα, τότε διαβάστε περί Just War και διάφορα στοιχεία σχετικά με το πως παίρνονται οι αποφάσεις από τις κρατικές δυνάμεις εδώ και αιώνες. Ο ίδιος ο Νίξον είχε πει ότι οι παράπλευρες απώλειες δεν έχουν τόση σημασία όσο η επικράτηση του έθνους, και σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν οι ΗΠΑ έχουν ηθελημένα τερματίσει ζωές αθώων, για το "greater good" του έθνους τους.


Και για να τελειώνουμε. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είπε από την αρχή ότι δεν είχε καμία σχέση με τις επιθέσεις. 

Να τι είχε πει από την πρώτη στιγμή: 

" I was not involved in the September 11 attacks in the United States nor did I have knowledge of the attacks. There exists a government within a government within the United States. The United States should try to trace the perpetrators of these attacks within itself; to the people who want to make the present century a century of conflict between Islam and Christianity. That secret government must be asked as to who carried out the attacks. ... The American system is totally in control of the Jews, whose first priority is Israel, not the United States." 

Μετάφραση: "Δεν είχα καμία εμπλοκή στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου εναντίον των ΗΠΑ ούτε και γνώριζα σχετικά με αυτές. Υπάρχει μιά κυβέρνηση μέσα στην κυβέρνηση στο κράτος των ΗΠΑ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έπρεπε να ψάξουν να βρούν τους δράστες των επιθέσεων αυτών μέσα στους ίδιους τους οργανισμούς τους: ανάμεσα στους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τον παρών αιώνα ένα αιώνα διαμάχης ανάμεσα στο Ισλάμ και το Χριστιανισμό. Αυτή η μυστική κυβέρνηση πρέπει να ερωτηθεί για το ποιός πραγματοποίησε τις επιθέσεις.... Το Αμερικάνικο σύστημα είναι στον πλήρη έλεγχο των Εβραίων, που το κύριο μέλημά τους είναι το Ισραήλ, όχι οι Ηνωμένες Πολιτείες".



Και εδώ ένας Γερουσιαστής των ΗΠΑ εν έτει 1987 παραδέχεται ότι υπάρχει μυστική κυβέρνηση μέσα στην κυβέρνηση της χώρας του...


Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πηγές:

http://666ismoney.com/911_Fraud.html
http://www.washingtontimes.com/news/2009/sep/11/cynical-scenarios-still-soar/
http://www.cbsnews.com/stories/2011/09/11/national/main20104377.shtml
http://www.reuters.com/article/2008/09/10/us-sept11-qaeda-poll-idUSN1035876620080910
http://www.popularmechanics.com/technology/military/news/debunking-911-myths-world-trade-center
http://www.america.gov/st/webchat-english/2009/April/20050628163417atlahtnevel0.1261103.html
http://www.911truth.org/article.php?story=20051205150219651
http://www.physics911.net/pdf/jacobs.pdf
http://www.cbsnews.com/2100-224_162-4102367.html
http://tvnewslies.org/html/bin_laden_ties.html
http://viewzone2.com/osamax.html
http://abcnews.go.com/2020/story?id=123885
http://en.wikipedia.org/wiki/9/11_conspiracy_theories
http://newsone.com/742485/the-11-most-compelling-911-conspiracy-theories/


Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα σχετικά Βίντεο

http://newsone.com/742485/the-11-most-compelling-911-conspiracy-theories/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!