Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Ο Ιανουάριος που φεύγει...

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει ήδη μέσα στο 2013 και τα πράγματα δείχνουν τρομακτικά εδώ στην Κύπρο. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι (και εγώ δεν είμαι εξαίρεση) είναι ή απλήρωτοι (μισθό Δεκεμβρίου 2012 -όχι 13ο... Μη λέμε αστεία!), ή έχουν ήδη γευθεί τις πρώτες μειώσεις στους μισθούς τους που φτάνουν μέχρι και το 30%.

Και όλα αυτά ΠΡΙΝ ξεκινήσει το ΔΝΤ και το Μνημόνιο. Είμαστε ακόμη εν όψει όλων των αλλαγών που θα γίνουν ΜΕΤΑ το μνημόνιο. Τώρα απλώς βλέπουμε το όμορφο πρόσωπο της Τρόικας, αυτό που ζητάει να γίνουν πράγματα για να μας δώσουν το πρώτο δάνειο. Μετά θα δούμε και το ελληνικό τους πρόσωπο είμαι σίγουρος.

Τέλος πάντων, ας έχουμε τουλάχιστον καλό καιρό και ας προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τα συναισθηματικά και την ψυχολογία μας, γιατί από λεφτά... άστο καλύτερα...BTW: Δείτε τι συμβαίνει στη Σουηδία όταν κάποιος φωνάξει έξω από το παράθυρό του το βράδυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!