Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Και εμένα τι με νοιάζει; Σε ακούω να λές...

Δεν ξέρω ρε φίλε/η αν σε νοιάζει, ξέρω ότι ίσως όμως να αλλάξουν πολλά μετά την Κυριακή.

Φήμες λένε τα εξής:

1. Αν βγεί ο Αναστασιάδης από την πρώτη Κυριακή, τότε θα γίνει Πρόεδρος.
2. Αν την πρώτη Κυριακή δε βγει πρόεδρος, αλλά πάμε για δεύτερη, τότε παίζουν τα εξής:

-   Αν ο δεύτερος με τον Αναστασιάδη είναι ο Λιλλήκας, τότε έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι    και πρόεδρος την επόμενη εβδομάδα, μιάς και οι ΑΚΕΛικοί θα ψηφίσουν Λιλλήκα τη 2η Κυριακή.
-  Αν ο δεύτερος με τον Αναστασιάδη είναι ο Μαλάς, τότε κατά πάσα πιθανότητα, πάλι Αναστασιάδης πάει για πρόεδρος (μιάς και τον Μαλά τον θέλει ΜΟΝΟ το ΑΚΕΛ (και άν) ).


Δε σε νοιάζει λες. Δεν ξέρω όμως. Έχεις δίκιο να μη σε νοιάζει τι θα γίνει μετά;

Χωρίς να πάρω πολιτική πλευρά, απλώς πιστεύω ότι θα συμβούν διάφορα (ελπίζω όχι τραγελαφικά) μετά την Κυριακή (αυτήν ή την επόμενη) εάν έχουμε κάποιον εκ των τριών για πρόεδρο.

Να σχολιάσω τα υπέρ / κατά τους, σύμφωνα με το τι έχω παρατηρήσει/ακούσει κλπ μέχρι τώρα:

1. Αναστασιάδης: Το μεγάλο του ΚΑΤΑ είναι ότι ψήφισε υπέρ του Σχεδίου Α(υ)νάν. Μέγα λάθος τότε, δεν ξέρω αν είναι όμως λάθος σήμερα. Πριν βιαστείτε να με λιθοβολίσετε οι αδελφοί κύπριοι που διαβάζετε το ταπεινό τούτο blog, να πώ ότι είναι προφανές πλέον το που οδεύουμε και τι πρόκειται να πάρουμε πίσω από τα κατεχόμενα (....το μακρύτερο). Οπότε, γιατί να μην πάρουμε πίσω την Αμμόχωστο; Ξέρετε πόσες δουλειές έχουν να δημιουργηθούν με το άνοιγμα της Αμμοχώστου; Λέω μιά ιδέα και εγώ...  Το ΥΠΕΡ του είναι ότι κατά πως φαίνεται είναι ο σοβαρός, ο δυνατός, ο άντρας ο πολλά βαρύς (λέμε και καμμιά .... να περνάει η ώρα), που ίσως να πάρουν στα σοβαρά οι μεγάλοι του εξωτερικού. Ξέρω ότι ο Πούτιν τον είδε όταν είχε πάει στη Ρωσία τώρα τελευταία, ενώ το Χριστόφια τον είδε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής (όπως λέμε Έξω-φύλα-ρούχας της ομάδας). Τέλος, δείχνει να είναι φιλέλλην, κάτι που εμάς τους Ελλαδίτες ίσως μας βοηθήσει στο μέλλον, ίσως λίγο κάτι αλλάξει με το ρατσισμό στην Κύπρο, ίσως...ίσως...ίσως... πολλά ίσως...

2. Λιλλήκας: Είναι νέο αίμα, ανάμεσα σε Δεξιά και Αριστερά, το παίζει ανεξάρτητος (και λέω το παίζει γιατί δεν ξέρω τι θα παίξει άμα βγεί), και δείχνει αρκετά μέσα στα πράγματα. ΚΑΤΑ: Πολλοί λένε ότι είναι τύπου " φύλο στον άνεμο" και ότι άλλα λέει τώρα, άλλα θα κάνει μετά. ΥΠΕΡ: Δείχνει φιλέλλην, φιλότιμος και τίμιος. Θα δείξει εάν θα καταφέρει να σταθεί ικανός και αρκετός να ξεπεράσει τα προβλήματα του τόπου.

3. Μαλάς: Η επιλογή του ΑΚΕΛ (είναι όμως;), ο άξιος συνεχιστής του κου Χριστόφια, δείχνει ότι οι ιδέες του είναι μεν συμβατές με του ΑΚΕΛ αλλά πάει για γύρισμα σελίδας. Δεν πιστεύω ότι έχει πιθανότητες να βγει όπως και να γίνει, γιατί αν πάει στη δεύτερη Κυριακή, θα γίνει σύμπραξη δυνάμεων ΔΗΚΟ, ΔΗΣΥ, ΕΥΡΩΚΟ, και άντε γειά. ΚΑΤΑ: Μου φαίνεται αρκετά έξω από τα πράγματα. Εκτός από την τιμή της βενζίνης (1,17 κε Μαλά;), σχεδόν σε όλα τα ερωτήματα είναι λίγο φλου, κάτι σαν απατημένος σύζυγος που δεν ήξερε που είναι το Μαρί... Δε νομίζω ότι δεύτερος Χριστόφιας θα βοηθήσει και πολύ τα πράγματα... ΥΠΕΡ: Είναι ψηλός, αγέρωχος και βρίσκει την πιό φθηνή βενζίνη στην Κύπρο. Αν τον πετύχετε ακολουθήστε τον μπας και γεμίσετε με 40 ευρώ!

Το μόνο που ελπίζω, είναι ο νέος πρόεδρος της Κύπρου, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όχι να τάζει μαλλιοκούβαρα τώρα, μόνο για να αποδειχθεί ότι ήταν στο τσεπάκι των ΔΝΤ και Μπίλντερμπεργκ τελικά, όπως και ο δικός μας μάγκας (Γ.Α.Π) που είδαμε όλοι τι κατάφερε για τη χώρα του, και τι καταφέρνει ακόμη.Καλή εβδομάδα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!