Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Χαμός στο ίσιωμα...

"...Και στην κορφή κανέλα. 

Φέξε μου και γλίστρησα... "


Και άλλες ενδιαφέρουσες παροιμίες.


"Εδώ Λιλιπούπολη, εδώ Λιλιπούπολη. Σας ομιλεί ο δημοσιογράφος Μπίξ Μπίξ!"


Κάπως έτσι νιώθω ότι πρέπει να ξεκινήσω το πολεμικό ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Κύπρο. Έχει πολλή πλάκα αν δεν είσαι μέσα στα πράγματα. Για εμάς όμως που είμαστε, η πλάκα είναι εις βάρος μας.

Τεσπά!

Φήμες λένε (από καλό πληροφοριοδότη) ότι επειδή η Ρωσία δεν μπορεί να επέμβει και να βοηθήσει την Κύπρο οικονομικά χωρίς να έρθει σε τεράστια ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, έβαλε έναν τεράστιο Ρώσο επιχειρηματία που κατοικοεδρεύει στη Λεμεσό, να προτείνει να αγοράσει τη Λαϊκή Τράπεζα έναντι 2,5 Δις Ευρώ. Φυσικά οι Ευρωπαίοι "Εταίροι" μας (μη Χ@σω), για να μην μπεί χέρι στα "Ευρωπαϊκά Συμφέροντα" από μη Ευρωπαιο-Ενωσίτη άτομο, ενώ στην πραγματικότητα επειδή θα θιχτούν τα "συμφέροντα" των δανειστών μας, είπαν ένα βροντερό ΟΧΙ, και αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο να κλείσει η Τράπεζα ή να την αγοράσουν αυτοί έναντι πινακίου φακής. 



Είναι τρομερό το τι συμβαίνει παιδιά, επειδή τους βγήκε η Κύπρος φάντης μπαστούνι, αποφάσισαν να κόψουν το κεφάλι για να μην μπορέσει κανείς να το ξανακάνει.

Πολύ φοβάμαι, ότι στις 28 Μαρτίου που θα ξανασυνέλθει το Γιουργκρούπ επ'αυτού, θα σκύψουμε και θα πάρουμε ότι έχουν να μας δώσουν, όπως και να χρειαστεί να τα κάνουμε εδώ.

Είναι τόσο χάλια η κατάσταση των 2 εκ των 3ων Κυπριακών Τραπεζών (αλήθεια, πως πριν από 2-3 χρόνια όλο κέρδη και κέρδη εμφανίζανε και τώρα είναι υπό πτώχευση;) που δυστυχώς αν δεν βρεθεί μιά ΓΑΜΑΤΗ λύση από πλευράς Ιδιωτών, δε νομίζω να έχουμε και άλλη λύση...

Περαστικά μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!