Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 - ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!



ΠΕΜΠΤΗ 13 Οκτωβρίου 2011.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μόλις έβαλα τις αγγελίες του Φιλελεύθερου της Τετάρτης (12 Οκτωβρίου 2011),  και για άλλη μία φορά ο Πολίτης μας ενθουσιάζει με τη δυνατότητα του να ΜΗΝ βγάζει το φύλλο της Τρίτης σε ηλεκτρονική μορφή (που τι να την κάνουμε κιόλας, μιας και η προηγούμενη εβδομάδα είχε ένα φύλλο για τυρόπιτα και όχι για διάβασμα).


(εάν βαριέστε να πιέσετε το κουμπί με τις Αγγελίες Εργασίας).


Κάτι πολύ σημαντικό: Εάν ψάχνετε για παλαιότερες αγγελίες, μπορείτε να τις βρείτε με 2 τρόπους.

1. Πιέζοντας ΕΔΩ
2. Πιέζοντας ΕΔΩ

Καλή τύχη!




Για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων και άλλων συναφών ενδεχομένων προβληματικών καταστάσεων, η ΚΑΡΙΕΡΑ του Φιλελεύθερου θα εμφανίζεται στη σελίδα με τις Αγγελίες Εργασίας, την ΠΕΜΠΤΗ κάθε φορά, ώστε να έχει κυκλοφορήσει κανονικά το τεύχος της Τετάρτης στα περίπτερα και να ελαχιστοποιήσω την περίπτωση να με κυνηγάνε για "κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων" και άλλων ευχάριστων πραγμάτων.

Οπότε, από σήμερα και κάθε εβδομάδα, ΠΟΛΙΤΗΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ, ΚΑΡΙΕΡΑ την ΠΕΜΠΤΗ!


ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Η    



Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Τα στοιχεία (IP, browser, operating system) τα βλέπει μόνο ο χρήστης που βλέπει την εικόνα και του ανήκουν.
Κανένας άλλος, ούτε το προσωπικό του ronin.gr δεν μπορεί να δει τα στοιχεία. Η εικόνα λειτουργεί δηλαδή σαν καθρέπτης στοιχείων.

1 σχόλιο:

  1. Xaxa to sxolio sou me tin tyropita me diplwse apo to gelio. Exeis apolyto dikio giati kai to allo mono gia koupes kanei. Perimenoun pws tha agorazoume tin efimerida tous gia mia selida douleies ti opoies tha tis broume tin epomeni ston fileleuthero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!