Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Τετάρτη σήμερα και τι να πρωτοπώ. Κατ'αρχάς θα ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη από τους άσχετους με το ποδόσφαιρο αναγνώστες του blog και θα συνεχίσω για λίγο με ποδοσφαιρικά.
Στα δεξιά: Παλτό Ολυμπιακός. 139€


Εχθές το βράδυ λοιπόν, παρακολουθούσα στο Ίντερνετ Ντόρτμουντ - Ολυμπιακός, και ταυτόχρονα ΑΠΟΕΛ - Πόρτο. Αρκεί να σας πω ότι από το 20ο λεπτό και μετά, παράτησα τον Ολυμπιακό που είναι γνωστό ότι όσο λιγότερο παίζει Champions League τόσο καλύτερα για όλους μας - και ασχολήθηκα με τον ΑΠΟΕΛ.

Οκ, καλή ομάδα ο ΑΠΟΕΛ αλλά φέτος μας έχει τρελάνει. Και αυτός ο Μαντούκα, περίμενε να φύγει από την ΑΕΚ για να δείξει ότι παίζει μπάλα;

Συγχαρητήρια στην ομαδάρα από την Κύπρο που κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες ανά τον κόσμο.



Εντάξει ξέρω κάποιοι δεν έχουν καμία απολύτως όρεξη να δουν μπάλα - εδώ έρχεστε για να δείτε τα σχετικά με εργασία. Βάζω πάντως τις κυριότερες φάσεις του αγώνα, σε ένα βιντεάκι που βρήκα και που το έχει τραβήξει κάποιος φίλος με κάμερα χειρός από την τηλεόρασή του (?!?!?).


Συνεχίζουμε επί του πρακτέου.


Τετάρτη σήμερα, και χάρη στην φίλη μας Ρίτα (thanx!), έχω να σας δώσω τις 3 ολόκληρες σελίδες εργασίας του Πολίτη. Μη βιάζεστε. Δε φτάνει που είναι 3, οι μισές αγγελίες είναι και σε ανάλυση τύπου κουλουβάχατα. Άντε να βγάλουμε άκρη. Τέλος πάντων, περιμένουμε τις αγγελίες του Φιλελεύθερου που θα σας βάλω αύριο, και ο Θεός βοηθός.


Επίσης, αναφέρω ακόμα ότι μετά από email φίλου, είδα πως το EURES έχει πολλά στοιχεία για τη ζωή, μετακίνηση, γραφειοκρατικά και εργασία για την Κύπρο. Ρίξτε του μιά ματιά, μπορεί να βοηθήσει.      EURES



Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια - email σας, 
και για όσους δεν ξέρουν πως να μου στείλουν EMAIL απλώς πατήστε  Ε Δ Ω



(εάν βαριέστε να πιέσετε το κουμπί με τις Αγγελίες Εργασίας).


Κάτι πολύ σημαντικό: Εάν ψάχνετε για παλαιότερες αγγελίες, μπορείτε να τις βρείτε με 2 τρόπους.


Καλή τύχη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!