Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011


Πολύ Καλημέρα σας!


Σας έχω τις νέες αγγελίες εργασίας του Φιλελεύθερου της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου 2011, και βλέπω ότι υπάρχουν και καλές αγγελίες ανάμεσά τους!


Επίσης έχουν μέσα και ένα άρθρο που προσωπικά το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον, με οδηγίες για τα "μετά της πρόσληψης" στη σελίδα 12. Μην το προσπεράσετε!


Όπως πάντα ευχαριστώ πολύ για τα ευγενικά (και μη) σχόλιά σας, και να ξέρετε  ότι απαντάω σε όλα τα email (έστω και καθηστερημένα) λόγω φόρτου εργασίας (στην επαγγελματική μου ζωή), και αυξημένου όγκου των emails που λαμβάνω καθημερινά.


Για άλλη μια φορά υπενθυμίζω να πατάτε καμμιά φορά πάνω στις αναγκαίες για τη βιωσιμότητα αυτού του blog διαφημίσεις, γιατί βοηθούν στην αγορά εφημερίδων (για ΤΟΣΟ πολλά λεφτά μιλάμε! :D)






Τέλος, ξαναπαραθέτω το παλαίοτερο άρθρο εδώ, για όσους είναι ήδη στην Κύπρο. Ελάχιστοι μου έχουν στείλει πληροφορίες και πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να δουλέψει αυτό το σύστημα αν το κυνηγήσουμε λίγο.






ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;



Εάν είσαι ήδη στην Κύπρο, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο για να εξυπηρετήσουμε και το διπλανό μας.

Θέλω λοιπόν από εσένα, ΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΛΕΩ όχι την κοπέλα που κάθεται δίπλα σου, ούτε τον Πακιστανό που καθαρίζει ντομάτες παραδίπλα. Εσένα λέω, ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

Όπως έλεγα λοιπόν, θέλω από εσένα (ναι το είπαμε, εσένα λέω, εσένα εννοώ, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται) να μου κάνεις μιά χάρη.

Όταν περνάς έξω από ένα μαγαζί, ή κατάστημα ή συνεργείο, ή ___________________ (συμπλήρωσε τον τύπο επιχείρησης εδώ) θέλω να θυμάσαι τι δουλειά ήταν, που την είδες, (πχ Λεμεσός, περίπου Οδός Διγενή Ακρίτα, κοντά στα φανάρια ΧΧΧ) και να το σημειώνεις κάπου, ώστε όταν μπαίνεις πάλι στο αγαπημένο σου blog (όχι αυτό με τις τσόντες, το άλλο με τις συμβουλές για Κύπρο), να μπορείς να μου στέλνεις αυτά τα στοιχεία με email.
Αυτό ισχύει για όλες τις δουλειές που πήγες να ρωτήσεις, όλα τα interviews που πήγες και δε σου άρεσαν ή κάτι σε χάλασε, και γενικά ότι έχει σχέση με εργασία στην Κύπρο και θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στους υπόλοιπους που διαβάζουν αυτό το ρημάδι το blog, μπας και κάποιος από αυτούς μπορέσει να πάρει τη δουλειά που τελικά εσύ δεν πήρες (λόγω αχρηστίας, βαρεμάρας, άλλα έλεγε και άλλα ζήταγε τελικά κλπ).

Νομίζω ότι με αυτήν την κίνηση, θα μπορέσουμε όλοι να κάνουμε ένα ΥΠΕΡΔΙΚΤΥΟ πληροφοριών που ανάλογα με την ταχύτητα του πάρε-δώσε των στοιχείων για εργασίες και δουλειές και ότι άλλο βάλει ο νους σας, θα είμαστε σχεδόν σαν να το βλέπουμε οι ίδιοι μπροστά μας και να παίρνουμε τηλέφωνο για περαιτέρω στοιχεία. 




                  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
Ότι δουλειές της προκοπής δείτε στο δρόμο σας, σημειώστε κάτι σχετικό και το βράδυ στείλτε μου τα στοιχεία με email να τα αναρτήσω στο blog.


Και πάλι καλημέρα!





Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια - email σας, 
και για όσους δεν ξέρουν πως να μου στείλουν EMAIL απλώς πατήστε  Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!