Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου σήμερα και έχουμε τα εξής νέα:


1. Ο Πολίτης έβγαλε αγγελιές για εργασία (που δε μου έστειλε η Ρίτα <- Γιατί κακό κορίτσι;) οι οποίες πλεόν έχουν καταφέρει να χωράνε σε 1,5 σελίδα. Ή ο Πολίτης έχει μεγαλώσει τις σελίδες του, ή δεν βγάζει πιά αγγελίες αρκετές για 2 σελίδες - δεν εξηγείται αλλιώς...


2. Προσοχή στο δρόμο, η Κύπρος είναι επικίνδυνη όταν βρέχει, αφενός μέν γιατί τα αντανακλαστικά των Κυπρίων οδηγών (σόρρυ ρε SKonte - είναι αλήθεια όμως ρε φίλε...) είναι συγκρίσιμα μόνο με σαλιγκαριού ή χελώνας (στην καλύτερη) και αφετέρου γιατί οι δρόμοι είναι φτιαγμένοι για ζέστη και όχι βροχή (ώς επί το πλείστον). Τι σημαίνει αυτό με λίγα λόγια;  ΓΛΥΣΤΡΑΝΕ! Προσοχή λοιπόν για άλλη μια φορά.


3. Βάζω και ένα βιντεάκι που (σήμερα κατα τύχη είδα και) δείχνει τα απίστευτα αντανακλαστικά και τύχη που έσωσαν ένα μάγκα οδηγό στη γνωστή και μη εξαιρετέα Εθνική οδό Αθηνών - Πατρών (δανεισμένο από το http://taendiaferonta.blogspot.com ).




Όπως πάντα, μπορείτε να μου στείλετε EMAIL πατώντας πάνω στο ΦΑΚΕΛΑΚΙ που γράφει CONTACT ME (κάτω ακριβώς από το CHATBOX) ή πατώντας ΕΔΩ.


ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!



3 σχόλια:

  1. οι κυπρεοι με δυο σταγόνες βροχής θέλουν και ένα ρυμουλκό της οδικής βοήθειας πίσω τους.

    ayto to egrapsa xtes kapou, min anisixeis den parexigo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και λίγη σημασία έχει, να κάνω μια διόρθωση: Το βιντεάκι δεν είναι απο την Κορίνθου-Πατρών γιατί σε κανένα σημείο της δεν έχει (ούτε είχε ποτέ) μονή διαχωριστική γραμμή. Το έχουν γράψει λάθος στο youtube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως είναι στην παλιά; Γιατί σίγουρα τον έχω ξαναδεί αυτό το δρόμο, μου διαφεύγει που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!