Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ...

Και φυσικά μαζί της φέρνει και τις νέες αγγελίες του Φιλελεύθερου, μέσω του "ΚΑΡΙΕΡΑ". Να πω εδώ ότι βλέπω πως το συγκεκριμένο ένθετο είναι αρκετά φτωχό σε περιεχόμενο, αλλά συνεχίζει να είναι 16σέλιδο, ακόμη και αν περισσότερες από τις μισές σελίδες αφορούν σε κυβερνητικές θέσεις.


Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιός ο λόγος για να βάζουν τις κυβερνητικές θέσεις σε εφημερίδες, πέραν της Κυβέρνησης, μιας και ούτως ή άλλως η εν λόγω θέση θα πληρωθεί με μέσο. Anyways, συνεχίζουμε με τα νέα της ημέρας.




ΚΑΡΙΕΡΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011




ΣΕΛΙΔΑ 1


Ζητείται Πωλητής, για εταιρεία συστημάτων συναγερμού στη Λεμεσό. Καλή εταιρεία μου φαίνεται, με ενημερωμένο site. Το site τους εδώ.
Κενή θέση γραμματέως, για ιατρείο στη Λεμεσό - θέλουν και γνώσεις μάρκετινγκ (γιατί; Για να τους βρει πελάτες ή για να προωθήσει το προϊόν? Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι :D). Μόνος τρόπος συνεννόησης το mail.
TACO BELL, μεγάλο όνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες, θέλουν Shift Leader, φανταστείτε κάτι σαν McDonald's από θέμα δουλειάς, δηλαδή σκληρή δουλειά, δύσκολες ώρες. Πληροφορίες στο τηλέφωνό τους 22888206, στέλνετε βιογραφικό στο recruitment@phc.com.cy
Holland & Barrett καταστήματα υγιεινής διατροφής, ζητούν Υπεύθυνο καταστήματος και Πωλητές, σχέση με F&B και πτυχίο. Μέλος της Παπαέλληνας - μεγάλο όνομα στην Κύπρο.
Θέση Ιατρικού Επισκέπτη - θέλει πτυχίο σχετικό, και γνώση του χώρου. Επίσης Παπαέλληνας.




ΣΕΛΙΔΑ 2


Θέλετε να γίνετε Διευθυντής στο Δημόσιο; Θέλετε να παίρνετε από 47,406 ευρώ το χρόνο ή 3398€ το μήνα καθαρά; Η ΑΜΑΝ Teleshopping σας έχει τη λύση! Τώρα, μόνο με κολλητό και Πανεπιστημιακό τίτλο, 10ετή πείρα και σίγουρα 2 χρονάκια στο Δημόσιο της Κύπρου (άντε bye ελληνάκια - την πατήσατε μόλις), και φυσικά να είστε και Πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας. 
Μία από τα ίδια και για τον προϊστάμενο υγειονομικής υπηρεσίας, αφου μεταξύ άλλων ζητάει και 8ετή πείρα σε καθήκοντα υγειονομικών υπηρεσιών και 3 από αυτά σε διοικητική ή εποπτική θέση. 


ΣΕΛΙΔΑ 3


Αλυσίδα ζαχαροπλαστείων, σε Κύπρο & Αθήνα, θέλει πωλήτρια. Πάρτε τηλέφωνο στο κινητό που σας έχει ώς μόνο μέσο συνεννόησης. Εγώ να ρίξω τώρα το φαρμακάκι μου; Αλυσίδα, χωρίς όνομα, γενικούρες στην αγγελία, και στο τέλος κινητό. Μασάζ έχει στο τέλος της συνάντησης ή όχι;
CTCP - Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού: Γερή αγγελία, γερή εταιρεία, μην κουραστείτε να στείλετε mail αν δεν έχετε πραγματικά τα προσόντα. Τους τρώτε το χρόνο τους, και δεν έχετε και ελπίδα. Προτείνω Εμπειρία και πτυχίο σε BA, PR ή HR, μεταπτυχιακό τύπου MBA τουλάχιστον, και εξαιρετική γνώση Αγγλικής γλώσσας, για να φτάσετε στο 2ο ραντεβού.
Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Ακύρωση 2 Θέσεων.
Amdocs: Ζητάει λογιστή, με ACA ή ACCA ή αντίστοιχο τίτλο πανεπιστημίου ή κολλεγίου (βλέπε ΤΕΙ). 




ΣΕΛΙΔΑ 4


Το Πανεπιστήμιο Κύπρου θέλει Καθηγητή ή Λέκτορα Οικονομικών. Επίσης, έναν Καθηγητή ή Λέκτορα για το Τμήμα Τουρκικών & Μεσανατολικών Σπουδών.




ΣΕΛΙΔΑ 5


η ASK Management (headhunters - γραφείο εξεύρεσης εργασίας με απλά λόγια) ψάχνει για πελάτη της (εταιρεία) έναν υπεύθυνο γραφείου / προσωπικό βοηθό του Διευθύνοντος Συμβούλου. Πρόταση μου: Για να πάρετε αυτή τη θέση πρέπει να είσαστε πολύ όμορφη γυναίκα, με γραμματειακές σπουδές και ένας τίτλος πανεπιστημιακός στο Business Administration νομίζω θα σας πήγαινε γάντι...
American International School in Cyprus: Ψάχνει για καθηγητές, το σχολείο προσφέρει πτυχία επιπέδου Λυκείου & IB. Δύσκολα τα πράγματα, μιας και πρέπει να έχετε τελειώσει Αμερικάνικο ή Καναδικό πανεπιστήμιο (όχι πολύ δύσκολο αυτό), να έχετε Άδεια Διδασκαλίας από Αμερική ή Καναδά (νά το δύσκολο σημείο)  και φυσικά, να έχετε και 2 χρόνια προϋπηρεσία διδασκαλίας σε σχολείο στην Αμερική ή Καναδά (εδώ είμαστε). Άντε γειά, τα λέμε αργότερα.
CI - Capital Intelligence: Ζητούν Αναλυτές Ρίσκων (ή πως αλλιώς λέγεται), με σπουδές σε οικονομικά, στατιστική, λογιστική ή άλλο σχετικό κλάδο, με προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε σχετικό αντικείμενο, και εξαίρετη γνώση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. 




ΣΕΛΙΔΑ 6:


Πανεπιστήμιο Κύπρου: Καθηγητή ή Λέκτορα για το Τμήμα Ψυχολογίας.




ΣΕΛΙΔΑ 7:


Pet Shop -> Κομμωτή Σκύλων.
Εταιρεία στη Λεμεσό θέλει Λογιστή για 8 ώρες εργασία την ημέρα και 1000 ευρώ το μήνα καθαρά. Τηλέφωνο 25356391.
Φαρμακείο ζητάει Φαρμακοποιό για μερική απασχόληση. Λευκωσία.
Swissport: Ζητάνε Quality Health & Safety Manager, για το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Πρέπει να έχετε σχετικό πτυχίο πανεπιστημίου, ISO 9001:2008 κλπ.΄
CGC: Εργοληπτική, ζητάει Μηχανικούς Εργοταξίου (με 5 χρόνια εμπειρίας), Επιστάτες Οικοδομών (με 10 χρόνια εμπειρίας) και Επιμετρητή Ποσοτήτων (3 χρόνια εμπειρίας). Το mail μου φαίνεται λίγο λάθος, οπότε καλύτερα καλέστε τους στο 24828812.
Εστιατόριο, ανοίγει σύντομα στη Λευκωσία, και θέλει Διευθυντή Εστιατορίου, Αρχιμάγειρα, Barmen/maids, Σερβιτόρους/ες, Βοηθούς Κουζίνας και Καθαριστές/στριες. Εδώ το email, και εδώ το fax: 22767581, για αποστολή των βιογραφικών σας. Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό): 96647663
PWC (headhunters): Ψάχνουν (μάλλον για τα γραφεία τους) έναν Σύμβουλο Προσλήψεων. Θέλουν πτυχίο HR, και φυσικά εξαιρετικά Αγγλικά. 




ΣΕΛΙΔΑ 8: 


Βοηθός Διευθυντή ...μπλα μπλα μπλα. Δεν παίζει να την πάρετε τη θέση. Εάν την πάρετε είστε ή Ελληνοκύπριος, ή με τρελό μέσο ή και τα δύο.




ΣΕΛΙΔΑ 9:


Θέση Διευθυντή Τμήματος Εργασίας (βλέπε σελίδα 8).
Για εταιρεία στη Λεμεσό, θέλουν Financial Systems Engineer, με πτυχίο Χημικής ή Ηλεκτρικής Μηχανολογίας (αν τα λέω λάθος βρίστε με, διορθώνομαι...) ή άλλο σχετικό κλάδο μηχανολογίας.
FRS Audit Services LTD: 4 Ανώτερους Ελεγκτές  (2 για κάθε πόλη) και Λογιστές για διάφορα θέματα. Εδώ το site τους.




ΣΕΛΙΔΑ 10:


Θέση Πρώτου Εκτελεστικού Μηχανικού - Τμήμα Δημοσίων Έργων: Σούπερ Θέση, ζητάει Πανεπιστημιακό Πτυχίο σε Πολιτική Μηχανική, εγγραφή σας στο ΕΤΕΚ (Αντίστοιχο ΤΕΕ), Δεκαετή Μεταπτυχιακή Πείρα σε έργα Πολιτικής Μηχανικής. Μακάρι να πάρει τη θέση ένας από εσάς, πολύ θα το χαρώ!
Πανεπιστήμιο Κύπρου: Θέση για Καθηγητή ή Λέκτορα, στο Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας




ΣΕΛΙΔΑ 11:


Προγραμματιστής για την εταιρεία Golden Telemedia Ltd. Αν είσαι προγραμματιστής, δε θέλεις περισσότερες πληροφορίες από εμένα, έχεις ήδη στείλει email εκεί που έπρεπε. Μάγκα!
F&A Grand Auditing & Consulting Limited: Στην Λευκωσία, θέλουν 2 βοηθούς Λογιστές, με ισότιμα πτυχία AAT, CAT και LCCI Higher. Επίσης 2 Γραμματείς (και όχι Φαρισαίους) με τουλάχιστον 3 χρόνια προϋπηρεσία σε νομική ή ελεγκτική εταιρεία. Το βιογραφικό σας με την αίτηση θέλουν να το στείλετε ταχυδρομικώς (!?!??!) στο P.O Box: 23306, Λευκωσία 1681.
Avanti Hotel - Paphos
Bull Leader (headhunting έλεος επιτέλους): Θέλουν HRs, όσοι περισσότεροι, τόσο το καλύτερο. Βάλε μου 2 κιλά. 
Avanti Hotel στην Πάφο: Θέλουν της Παναγιάς τα μάτια, τώρα στελεχώνουν το ξενοδοχείο για καλοκαιρινή σεζόν. Πάμε λοιπόν: Operations Manager, F&B Manager, Bar Manager, Restaurant Manager, Chef & Sous-Chef. CVs στο career@avantihotel.com
MastServe: Άλλη μια εταιρεία στη Λεμεσό, θέλει Λογιστή & Υπεύθυνο Γραφείου. Πληροφορίες στο εν λόγω email, ή στο site τους
Το Romantica Εστιατόριο στη Λευκωσία, θέλει Sous-Chef. Αν το'χεις, ρίξτους ένα τηλεφωνάκι (22746604) (για πιό γρήγορα, γιατί αν περιμένεις τον master chef να κοιτάξει το email του μαγαζιού, ουέ κι αλίμονό σου...)




ΣΕΛΙΔΑ 12:


Πανεπιστήμιο Κύπρου: Καθηγητή για Λογοθεραπεία ή Λογοπαθολογία. 
Θέση για Ανώτερο Τεχνικό στο Υπουργείο ΕσΠτερικών (δείτε το Π σε όλη του τη χάρη στην εφημερίδα αντί του Ω). Άλλη μια θέση για γερά κουτάλια. Ο νοών νοείτω.




ΣΕΛΙΔΑ 13:


ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! Θέλεις; Τα χρειάζεσαι; Ε όχι, εδώ είναι η γραμμή καταπολέμησης, το 1498. Τι κάνει στις αγγελίες εργασίας δεν ξέρω, αλλά μάλλον κάτι ξέρουν που το έβαλαν εδώ. ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!


Μεγάλος Ελεγκτικός Λογιστικός Οίκος θέλει Chartered Accountant. Τηλέφωνο επικοινωνίας - κινητό.
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ - πάντα με πτυχίο για το Private Kindergarten Baby Bear Ltd στη Λακατάμια. 
Ιδιαιτέρα Γραμματέας, για εταιρεία στη Λευκωσία - τηλέφωνο 22441222
Cyprus Institute: Θέσεις Ερευνητικών Βοηθών, σχετικά με το DEEP (πεδίο της Κλιματικής Αλλαγής). Αιτήσεις στη σελίδα εδώ, μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2011.
Sp Green Energy Ltd, θέλει έναν υπάλληλο part time, με γνώσεις λογιστικής, τέλειες γνώσεις αγγλικών & ελληνικών, και οργανωτικές ικανότητες. Μέχρι τις 16/12/2011 στο recruitment@spgreenenergy.com.cy
GAP Vassilopoulos Group, Telesales. Αν σου αρέσει το τηλέφωνο, αν είναι προέκταση του αυτιού σου, αν είναι πιό χρήσιμο και όμορφο πάνω σου από σκουλαρίκι, τότε τηλεφώνησέ τους. Μη στείλεις mail, αφού σου πάει το τηλέφωνο βρε! Τηλεφώνησέ τους! Αχ τι κρίμα. Δεν έχουν δώσει τηλέφωνο. Ε, στείλε fax στο 22424802 ή Γράμμα στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού P.O. Box 23897, 1687 Λευκωσία, ή mail στο careers@gapgroup.com μέχρι τις 16/12/2011.
CFA Auditors: Θέλουν Ελεγκτή, με πτυχίο πανεπιστημίου, και 3-5 χρόνια εμπειρία σε Audit. Στη Λάρνακα.
Star Trading Cy:Πιθανότατα Import-Export, δεν έχω ιδέα. Δεν έχουν site (ποτέ δε μου αρέσει αυτό σε εταιρεία) και μπορείτε να τους πάρετε τηλέφωνο ή να στείλετε mail σε Gmail. Στη Λευκωσία.




ΣΕΛΙΔΑ 14:


Λειτουργός Εσωτερικού Ελέγχου (λογιστής ντε) για το Δημόσιο. Ξεκινάς χαμηλά (σχετικά) αλλά έχεις τεράστια εξέλιξη μπροστά σου. Διάβασε τα απαιτούμενα προσόντα, και να τα έχεις ετοιμάσου για εξετάσεις, και αν περάσεις τους πάντες και μετά καταφέρεις να έχεις και περισσότερα μόρια (γιατί είσα παντρεμένος, όμορφος, έξυπνος, μαύρος <- α δεν το έχεις αυτό; Κακώς :D) τότε την πήρες την θέση αν και...ωχ! Μόλις στην πήρε κάποιος που δεν έχει γνώσεις λογιστικής και είναι όμως ανηψιός του τάδε δημάρχου... Κρίμα ρε φίλε... Κρίμα...


ΣΕΛΙΔΑ 15:


Μπλα Μπλα... Διαβάστε τις, όπως πάντα τα στοιχεία για αιτήσεις για Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι στην σελίδα ΕΔΩ. 




ΣΕΛΙΔΑ 16:


Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, θέλει Καθηγητές, πρέπει να έχετε Διδακτορικό στις θέσεις που ζητάει. Εάν ναι, τότε ρίξτε τους ένα φωνήεν.
UNDP: Οι αγαπητοί ΟΗΕδες, παντού παρόντες στη Λευκωσία (ιδιαιτέρως), άσχετοι παντελώς από οδήγηση (άσχετο αλλά καλό να το ξέρετε), ψάχνουν για Γραμματέα - υπάλληλο υποδοχής, απλώς για αντικατάσταση υπαλλήλου για ορισμένο διάστημα. Δείτε ακριβώς τα της θέσης ΕΔΩ, και αντιστοίχως πράξτε. 
Δήμος Αμμοχώστου, (που έχει την έδρα του στη Λεμεσό) θέλει Λειτουργό Πολιτιστικών Θεμάτων, Λογιστή και Γραμματέα. Θα γίνουν προφορικές & γραπτές εξετάσεις, αιτήσεις στέλνετε μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2012 στη διεύθυνσή τους.
Βοηθός Διευθυντή στη Giokoland. Παιδότοπος - νέος, στη Λάρνακα. Υπόψιν, οι παιδότοποι εδώ στην Κύπρο είναι λίγο τεράστιοι (συνήθως). Υπεύθυνος λειτουργίας στην ουσία, στέλνετε email στο info@djkgroup.com ή στο fax 24363030.
Epiphaniou Baths & Floors: Ψάχνουν Διοικητικό Λειτουργό με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η εταιρεία είναι στη Λευκωσία. 
Parker Randall: Ζητουν υπεύθυνο Λογιστηρίου & Λογιστές. 


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!




Όπως πάντα, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο email αυτό, ή μέσω chat ή μέσω fax στο: 0800-900-φτου και βγαίνω! 


Καλή σας Μέρα!











5 σχόλια:

  1. Μια απο τα ίδια και εδώ όπως και στην Ελλάδα.Δουλειά δέν έχω.Εδώ και 3 χρόνια ψάχνω .Τί άλλο μου μένει να κάνω? Στο μπλόκ σου μπήκα χωρίς να το καταλάβω και σου το λέω είναι καλό.Πολύ καλό.Τι τα θές ? Τώρα είναι ο καιρός που αν τους αφήσεις θα σε εκμεταλευτούν.Να ξέρατε σε πόσες συνεντέυξεις έχω πάει και πόσα βιογραφικά έχω δώσει.Αλλά τίποτα . < αυτό είναι πολύ Κυπριακό που συμαίνει σάμπως και θα του κάτσει του μαλάκα και δεν βλέπει την ηλικία του που είναι 55 και το ενάμιση του πόδι είναι μέσα στον τάφο.Πολύ μακάβριο αυτό. Και ναι τα σχόλεια σου που κάνεις είναι πολύ σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλέον είναι σε διάλυση όλη η Ευρώπη. Θα πάμε όλοι μαζί, πολλές δεκαετίες πίσω. Στην Ελλάδα, αρχίζουν οι ανταλλαγές προϊόντων/υπηρεσιών χωρίς νόμισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ φίλε μου, και λυπάμαι πολύ που εδώ και 3 χρόνια δεν βρίσκεις δουλειά. Αλλά πες μου, 3 χρόνια τώρα, πως δεν έχεις βρει δουλειά; Να υποθέσω ότι λογικά ψάχνεις κάτι σχετικό στον τομέα των σπουδών σου, και φυσικά με μία οικονομική ανταμοιβή αρκετά υψηλή. Αλλιώς δεν εξηγείται γιατί δεν έχεις βρει ακόμη. Δηλαδή, όλο και κάποιο γνωστό θα έχεις, και σίγουρα θα έχεις βρει 2-3 δουλίτσες που σου έκαναν. Άρα; Ή είσαι ο μεγαλύτερος γκαντέμης Ε/Κ του σύμπαντος, ή απλώς δεν τα έβρισκες στα οικονομικά ή κάτι άλλο. Εδώ μιλάμε πλέον για ανθρώπους που δε βρίσκουν δουλειά ούτε στον τομέα τους, ούτε με λιγότερα λεφτά, ούτε σε κάτι εντελώς άσχετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ελλάδα αυτά που βλέπουμε να γίνονται τώρα είναι αποτέλεσμα των αισχρών οικονομικών πακέτων που έδιναν με το ένα χέρι και με το άλλο σου αφαιρούσαν. Τόσο καιρό ακούγαμε για λιτότητα, και λιτότητα δε βλέπαμε. Ναι, κάναμε "θυσίες" αλλά για δες πόσες νέες Mercedes στην Ελλάδα. Τώρα που στα αλήθεια κάνουμε θυσίες γιατί δε γίνεται πιά αλλιώς, έχουμε φουσκώσει τόσο πολύ τα πάγια εξοδά μας (ενοίκιο, δόση σπιτιού, δόση αυτοκινήτου, δόση ναρκωτικών κλπ) που δε βγαίνουμε με τίποτα. Πείτε μου σοβαρά, αν όλοι είμασταν στο 0 τώρα, χωρίς δόσεις κλπ. δε θα τα καταφέρναμε; Το ίδιο φοβάμαι θα γίνει στην Κύπρο αν δεν προλάβουν κάποιοι (ε κυβέρνηση, σε σένα μιλάω) το κακό. Και εδώ όλοι καινούργια αυτοκίνητα, σπιταρόνες τύπου Beverly Hills, γιοί που θέλουν αμάξι γιατί τελείωσαν το λύκειο (!?!?!?) κλπ. Αν σταματήσουν οι υπερβολές εδώ, νομίζω θα το προλάβουν το κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το τεχνικό πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί στην ιστοσελίδα μας
    www.x-e.com.cy έχει επιλυθεί, ως εκ τούτου απολογούμαστε για την ταλαιπωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!