Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ

Είπα και ελάλλησα.

Για να μη νομίζει κανένας από εδώ και εμπρός ότι το συγκεκριμένο blog είναι μιά έξυπνη επιχειρηματική μου κίνηση, για να βγάλω λεφτά, τέλος οι διαφημίσεις.

Εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο, εγώ προσφέρω το χώρο και τις γνώσεις μου, εσείς βάλτε ότι θέλετε. 

Άφησα μόνο ένα Donate για όσους "πλούσιους" θέλουν να βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο στην αγορά των εφημερίδων και τα λοιπά.

Τέλος από εδώ και εμπρός, οι μόνες διαφημίσεις που μπορεί να δείτε στο μέλλον (κάτι που είχα προσπαθήσει και πριν λίγο καιρό) θα είναι (εάν και εφόσον καταφέρω να πάρω τέτοιου τύπου διαφημίσεις) τύπου "προσφέρω κάτι στον αναγνώστη του blog - δεν κερδίζω εγώ αλλά αυτός". 

Μιά ιδέα που είχα (και δεν απέδωσε μέχρι στιγμήν καρπούς) είναι να βάλω εδώ (και το λέω δημοσίως - γιατί να το κρύψομεν άλλωστε;) 2-3 διαφημίσεις από Μεσίτες ακινήτων, και να μπορείτε να βρείτε σπίτι από αυτούς, και να κερδίζετε εσείς (και ποτέ εγώ) ένα ποσοστό έκπτωσης στο ενοίκιο του πρώτου μηνός ίσως - ως πληρωμή του μεσίτη προς εμένα για τις υπηρεσίες διαφήμισης που θα του προσφέρω.

Να δούμε μήπως καταφέρουμε κάτι τέτοιο - βοηθήστε και εσείς με όποια ιδέα έχετε να βοηθήσουμε κόσμο που το έχει πραγματικά ανάγκη.

Με πολλή φιλική αγάπη,

Λευτέρης

8 σχόλια:

  1. ...Για να μη νομίζει κανένας από εδώ και εμπρός ότι το συγκεκριμένο blog είναι μιά έξυπνη επιχειρηματική μου κίνηση, για να βγάλω λεφτά, τέλος οι διαφημίσεις....

    Και έτσι να είναι, ποιο είναι το πρόβλημα αυτού-αυτής-αυτών που το έθιξαν;
    Προβληματικά μυαλά πάντα υπάρχουν ευτυχώς ή δυστυχώς.
    Ούτως ή άλλως και οι αναγνώστες επωφελούνται και ο ιδιοκτήτης του blog και οι διαφημιζόμενοι.
    Μη δει κανείς άνθρωπο να βάζει ένα φράγκο στην τσέπη, αμέσως να τον φάνε.
    Τραγικοί.

    Ε.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Λευτέρη κάτι άσχετο με τις διαφημίσεις και τους μακάκες που σου είπαν έμμεσα ή άμεσα να τις κατεβάσεις. Μην τους ακους και ανέβασέ τις πίσω, η ζωή μας είναι γεμάτη με "καλοθελητες" - δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους ακούμε κιόλας.

    Δεν μπορώ ν'ανοίξω την Καριέρα 11/01. Το Firefox μου λέει broken link και το Explorer απλά δεν κάνει load. Νομίζεις υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθώσουμε το πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λευτέρη άκυρο, το διόρθωσα το πρόβλημα, μη με ρωτήσεις πως. Το μόνο όταν πατώ την ημερομηνία για να μου ανοίξει την Καρίερα σε καινούργιο tab δεν μου την ανοίγει αλλά δεν πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε ξεβρακωτε δεν πιστευα οτι θα κατσεις να ακους την καθε σαχλαμαρα που λεει ο καθε ασχετος να την λαμβανεις υποψην και να πληγωνεσε απο τα λεγομενα τους. ΚΑΙ τι εγεινε αντε και βγαζεις κατι αντε και δεν βγαζεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ τους τα παιρνεις ? Να τα αναιβασεις ολα πισω και σε οποιον αραισει σε οποιον δεν ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΦΡΑΣΗ (να τζιλισει το αμαξουιν του τζιε να παει παρακατω) αν χρειασεσαι την μεταφραση απλα πεστο και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε ανώνυμε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Να πω ότι δε χρειάζομαι μετάφραση, σε ευχαριστώ, καταλαβαίνω ελληνικά - ελληνικά δεν είναι η πρόταση αυτή; Δεν είναι δα και τόσο δύσκολες οι λέξεις και τόσο διαφορετικές (σε αυτήν την πρόταση) που να μην μπορώ να τις καταλάβω. Με ενοχλεί όμως προσωπικά όχι το σχόλιο του καθενός, αλλά το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να παρεξηγήσει αυτό που γίνεται εδώ, που δεν είναι άλλο από ένα προσωπικό blog κοινωνικού όμως χαρακτήρα. Παιδιά δεν πρόκειται να πλουτίσω, ούτε και το έχω ανάγκη αυτό. Δε με νοιάζει να γίνω διάσημος, πλούσιος ή όμορφος (το τελευταίο είμαι, thanx anyway). Με ενδιαφέρει να γίνει δυνατό το blog, να το κάνω site, και να μπορώ να βοηθάω περισσότερο κόσμο που δαμέ (ε; Πώς το είδες;). Ελπίζω Θεού θέλοντος και μοίρας επιτρέποντος να καταφέρω κάτι τέτοιο, και γι'αυτό χρειάζομαι τη βοήθεια όλων. Βάλτε ένα χεράκι με τις ιδέες σας, τις γνώσεις σας και το μεράκι σας, να κάνουμε κάτι καλύτερο για το συνάνθρωπό μας. Και χέστηκα πραγματικά για τις διαφημίσεις, που δεν προσφέρουν τίποτε άλλο σε ένα τέτοιο χώρο παρά άκυρες αγγελίες ικανοποίησης πλασματικών αναγκών που ούτε πιά θέλουμε, ούτε και μπορούμε να ασχοληθούμε μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kostas

    Βαλε διαφημησεις κ τι εγινε δηλαδη τοσο κοπο κανεις το να εχεις καποιες δεν χαλασε ο κοσμος!

    και παλι μπραβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί που έχουν πρόβλημα με τις διαφημίσεις ας κάνουν εισφορά ή αν δεν θέλουν ας πάνε να αγοράσουν μόνοι τους τις εφημερίδες. Και αν βγάζεις λεφτά και τι έγινε; Εγώ γράφω σαχλαμάρες σε ένα blog και βγάζω τα pampers του μωρού μου. Πολύ ασχολείσαι και σε αυτή την ζωή αν δεν είσαι σιδεροκέφαλος θα σε πάρει απο κάτω. Κεφάλι ψηλά και συνέχισε να βοηθάς τους συγχωριανούς σου. Έτσι και αλλιώς στο τέλος κρινόμεθα υπο τον Θεό και ουχί παρά τους ανθρώπους για το τι πράξαμε σε τοιούτη την ζωούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Andreas

    Xevrakote βαλε διαφημησεις απλα μην το γεμισεις το blog , μην λεμε μαμακιες δεν ειναι κακο , μην ακους τον καθε ενα... προσφερεις πληροφοριες , χανεις χρονο απο την ζωη σου κ να βγαλεις ενα χαρτζιλικι κ τι εγινε! μην τρελαθουμε κιολας με τον καθε ενα που λεει τη π@πΑρ@ του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!