Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Και αύριο Παρασκευή και 13!!!!

Πολύ καλημέρα σας.


Σήμερα νιώθω περίεργα. Είμαι κάπως, γιατί όπως πάντα δεν έχω λεφτά (τι μας λές τώρα, εμείς δεν έχουμε ούτε δουλειά), αλλά σε γενικές γραμμές όλα δείχνουν καλύτερα.



Το ένθετο που σας παρουσιάζω σήμερα έχει με λίγα λόγια κάποιες νέες θέσεις εργασίας που αρχίζουν δειλά δειλά όσο πλησιάζουμε στο Πάσχα και το καλοκαίρι, να αφορούν σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.


Όπως πάντα, σε κύρια ζήτηση βρίσκονται οι Λογιστές, οι Δικηγόροι, οι Μηχανολόγοι κάθε φύσης, και σιγά σιγά αρχίζει και παίζει μπάλα και το F&B. Άν δεν ξέρετε τι είναι, δεν είναι για εσάς αυτές οι αγγελίες. Πληροφοριακά πάντως, F&B = Food & beverage - ο τομέας του φαγητού και της σίτησης γενικότερα, (δηλαδή cafe, restaurants, supermarkets, catering κλπ).



Αύριο Παρασκευή! Το τέλος της εβδομάδος μας βρίσκει στο νούμερο 13. Αν και δεν είμαι προληπτικός και αν ήμουν το Παρασκευή και 13 θα το έβλεπα ώς καλή ημέρα και όχι ώς κακή (μιας και όλες μέχρι τώρα μόνο καλές δεν τις λες), να σας πω να προσέχετε, γιατί η Παρασκευή είναι η ημέρα του _αλάκα! Μιλώντας για δρόμο, για οδηγούς, για κουρασμένους υπαλλήλους που επειδή είναι Παρασκευή πρέπει να το ρίξουν έξω. 
Ουδέν χειρότερο του κουρασμένου _αλάκα. Δε φτάνει που έχει αυτήν την ιδιότητα (συνήθως εκ γενετής), είναι και κουρασμένος. Οπότε, το μόνο που μας λείπει για να γίνει και 100% δολοφόνος, είναι να πιεί κιόλας. 

Μακριά από τους δρόμους αύριο το βράδυ λοιπόν, γιατί εκτός από τους οδηγούς τους σαββατοκύριακου (θα το πιάσω άλλη μέρα αυτό το θέμα), έχουμε τους Κουρασμένους _αλάκες της Παρασκευής. 


Ρίξτε και μιά ματιά στις ΑΓΓΕΛΙΕΣ - νέα σελίδα που μπορείτε να βάλετε το κοντό σας και το μακρύ σας σε σχόλιο και εγώ θα το φτιάχνω κανονική αγγελία. Ότι έχετε για πώληση, ότι ψάχνετε να βρείτε και ενδεχομένως κάποιος μας το έχει ήδη και μπορεί να σας το δώσει, αν θέλετε να μοιραστείτε το ενοίκιο με κάποιον άλλο κλπ. Περιμένω ανταπόκριση, ειδικά από όσους είναι ήδη στην Κύπρο, γιατί παρά το ότι δεν είμαι Κάποιος, έχω αρκετούς γνωστούς, και σίγουρα τον τρόπο να κυκλοφορήσω το αίτημα σας στην Κύπρο, καλύτερα ίσως από εσάς. 

Καλή σας μέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!