Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ναι, είμαι καλαμαράς... Τρέχει κάτι;




Αυτό τα λέει όλα. Nuff Said - Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι όπως αυτή η αρθογράφος του City.

2 σχόλια:

  1. Μπα, εγώ είμαι Κύπριος και βλέπω θετικά τον ερχομό των 'καλαμαράδων' γιατί πιστεύω ότι έχουν πιο προχωρημένη νοοτροπία απ' τους δικούς μας και ευελπιστώ ότι θα μας βελτιώσουν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ είμαι καλαμαράς και διέκρινα αρχικά μια αντιπάθεια και υπεροψία από τους προς ντόπιους τους 4 μήνες που πρόλαβα, άκουσα από παντού να λένε ότι ο ντόπιος συνήθως είναι παπατζής κ λέει ψέματα και ιστορίες χωρίς λόγω κ σκοπό, ότι είναι φραγγοφονιάς και τα γνωστά, δεν πρόλαβα να μάθω τι ισχύει και κατά πόσο, στο 80% μια χαρά παρέα έκανα με όλους.

    Πιστεύω ότι η βλακεία δεν έχει σύνορα υπάρχει ανεξάρτητα από πιο χωριό έρχονται, είτε αυτό λέγεται Αθήνα είτε λέγεται Κατσικοχόρι. Μην είστε ποτέ απόλυτοι, κρίνεται τον κάθε ένα μοναδικά. Υπάρχουν και οι σούπερ κοσμοπολίτικοι , , , , μιλά λίγο Κυπριακά να ψάρωσουν και θα τους βρεις.

    Οταν μετακόμισα απο Αθήνα Θεσσαλονίκη σαν παιδάκι ετρογα ξύλο επειδη ειμουν "Αθηναίος" η γνωστή κόντρα οι "βουλγαροι θεσσαλονικης" και οι "Αθηναιοι" Ειμαστέ ολοι Ελληνες, ξεκολλήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!