Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΜΠΤΗ 20 Οκτωβρίου 2011.




Καλημέρα σας (γιατί για μένα δεν είναι).


Κατ'αρχάς να ευχαριστήσω αυτόν τον καλό άνθρωπο που Δευτέρα πρωί αποφάσισε να βγεί σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στον οποίο και πήγαινα με κάμμια 70αριά χιλιόμετρα με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα μου, και μου έκλεισε το δρόμο. Να τον ευχαριστήσω επίσης γιατί αφού έπεσα με κοίταξε από μακριά, είδε με την όραση του SuperMan ότι είμαι καλά (από 60 μέτρα και από τον καθρέφτη του) και τελικά έφυγε, σίγουρος πιά ότι είμαι εντάξει, μιας και σηκώθηκα έστω και κουτσαίνοντας.




Επίσης να αφιερώσω αυτήν την ****μένη εβδομάδα στη Θεά Τύχη που έσωσε μεν εμένα από τα χειρότερα, πήρε όμως μακριά μας έναν καλό φίλο που με βοήθησε απίστευτα τις πρώτες μέρες που ήμουν στην Κύπρο, αφού με φιλοξενούσε και ήταν δίπλα μου σε ότι χρειαζόμουν  πάντα, ιδιαίτερα τον καιρό που με χίλια ζόρια έψαχνα δουλειά από εδώ και από εκεί.







Αντίο Μιχάλη, ήσουν, είσαι και θα είσαι ο καλύτερος. 
Ελπίζω να είναι καλύτερα εκεί που είσαι. 
17-10-2011. 
R . I.  P. 
ΠΟΥΤΑΝΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.



Anyways, αυτά. Αυτήν την Εβδομάδα, έχουμε τον Φιλελεύθερο της Τετάρτης, και θα προσπαθήσω να σας βάλω και τις Χρυσές Ευκαιρίες της Παρασκευής, μιας και η κοπέλα που ενημερώνει το Site του Πολίτη αρρώστησε και δε βγάζει πια στο διαδίκτυο τις Αγγελίες Εργασίας του. Μου είπαν ότι από τέλος του μηνός θα επιστρέψει.


Όλα λοιπόν στο χέρι αυτής της κοπέλας! Οι τύχες μας στα χέρια σου αξιαγάπητη κυρία. Ελπίζουμε να επιστρέψεις ταχέως μπας και συνεχίσει να λειτουργεί η εφημερίδα!



Τέλος, ευχαριστώ όλους σας για την ψυχολογική υποστήριξη που μου δίνετε καθημερινά για να συνεχίζω, και να ξέρετε ότι διαβάζω όλα τα σχόλια ανεξαιρέτως και απαντάω σε όλα τα Email. Έτσι έχω βάλει στο πρόγραμμα τη δημιουργία σελίδος που θα αφορά μόνο ερωταπαντήσεις δικές σας, και θα μπορούμε έτσι να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα ελπίζω.


Πάμε να δούμε τις αγγελίες!


(εάν βαριέστε να πιέσετε το κουμπί με τις Αγγελίες Εργασίας).


Κάτι πολύ σημαντικό: Εάν ψάχνετε για παλαιότερες αγγελίες, μπορείτε να τις βρείτε με 2 τρόπους.


Καλή τύχη!




Για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων και άλλων συναφών ενδεχομένων προβληματικών καταστάσεων, η ΚΑΡΙΕΡΑ του Φιλελεύθερου θα εμφανίζεται στη σελίδα με τις Αγγελίες Εργασίας, την ΠΕΜΠΤΗ κάθε φορά, ώστε να έχει κυκλοφορήσει κανονικά το τεύχος της Τετάρτης στα περίπτερα και να ελαχιστοποιήσω την περίπτωση να με κυνηγάνε για "κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων" και άλλων ευχάριστων πραγμάτων.

Οπότε, από σήμερα και κάθε εβδομάδα, ΠΟΛΙΤΗΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ, ΚΑΡΙΕΡΑ την ΠΕΜΠΤΗ!


ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Η    




Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού


Τα στοιχεία (IP, browser, operating system) τα βλέπει μόνο ο χρήστης που βλέπει την εικόνα και του ανήκουν.
Κανένας άλλος, ούτε το προσωπικό του ronin.gr δεν μπορεί να δει τα στοιχεία. Η εικόνα λειτουργεί δηλαδή σαν καθρέπτης στοιχείων.

5 σχόλια:

  1. Περαστικά σου φίλε. ΕΛπίζω να μην χτύπησες σοβαρά...
    Όσο για τον μαλάκα που σου κλεισε τον δρόμο ελπιζω να τα βρει μπροστά του..

    Συλληπητήρια για τον φίλο σου. Το σίγουρο είναι ότι άφησε πίσω του έναν καλό άνθρωπο.

    Καλή συνέχεια και μην τα παρατάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είσαι πάντα καλά και περαστικά για τώρα.
    Ειλικρινά, συλληπητήρια για τον φίλο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περαστικα σου λευτερη και μην αγχωνεσαι υπαρχει θεος και βλεπει. αυτος ισως να μην ειναι τοσο τυχερος οσο εσυ. συλληπητηρια για το φιλο σου που δεν νομιζω οτι ειναι κανεις σε θεση να καταλαβει τη δικη σου κατασταση το να χανεις ενα φιλο και ποσο μαλλον εναν καλο φιλο που σε βοηθησε με οποιονδηποτε τροπο γιατι φιλους εχουμε ολοι μεχρι να τους χρειαστουμε. να τον θυμασαι οπως του αξιζει συλληπητηρια και παλι να εισαι παντα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση Λευτέρη μου και δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα ειδικά στην Λευκωσία, δεν υπάρχει συνείδηση για τους μηχανόβιους και υπάρχουν πολλά τέτοια δυστυχήματα καθημερινά. Όσο για τον φίλο σου αιωνία του η μνήμη και εύχομαι να πήγε σε καλύτερο τόπο απο τούτο.
    Θα ήθελα να σας ενημερώσω όλους ότι οι αγγελίες του Πολίτη βρίσκονται στην έκδοση pdf της εφημερίδας. Απλά πρέπει να εγγραφείτε σαν μέλη για να την κατεβάσετε και να πάτε περίπου στο μέσο της και θα πετύχετε τις αγγελίες.
    Επίσης για όλους άρχισαν να απογοητεύονται η εισήγηση μου είναι να βγούν έξω και να προσπαθήσουν να πουν σε όσα πιο πολλα άτομα μπορούν ότι ψάχνουν εργασία. Το κυπριακό σύστημα δεν λειτουργεί όσο αφορά αγγελίες ειδικά απο εταιρείες εξευρέσεως εργασίας με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις.
    Λευτέρη keep up the good work. Κάνω κλικ στις διαφημίσεις σου και ελπίζω και οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λευτέρη περαστικά σου και καλή ανάρρωση...
    Θερμά συλληπητήρια για τον φίλο σου.Καταλαβαίνω πολύ καλά τι περνάς, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο άνθρωπος θα μείνει για πάντα ζωντανός στις καρδιές των ανθρώπων που τον αγαπούν.
    Κουράγιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιο που θα αφήσετε παρακαλώ να έχει σχέση με τη φύση και σκοπό του blog και να μην έχει σκοπό απλώς να σπείρει διχόνοια και λοιπά ζιζάνια. Σε αυτήν την περίπτωση -απλώς θα διαγράφεται!