Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Επέτειος 28ης Οκτωβρίου 1940

Σήμερα παρακολούθησα την παρέλαση στη λεωφόρο Βύρωνος, στη Λευκωσία.

Εάν σας πω ότι δεν ένιωσα εθνικά υπερήφανος θα είναι ψέμα.


Ευχαριστώ πολύ όλους όσους έγραψαν - απήντησαν, συμφώνησαν ή και διαφώνησαν με το προηγούμενο post μου, και πραγματικά ευχαριστώ όλον τον κόσμο που σήμερα - έστω και για μια μέρα με έκαναν να νιώσω στο σπίτι μου - στη χώρα μου - στην παρέλασή μου.

Ήταν πραγματικά πολύ σημαντική αυτή η μέρα για τους Ελληνοκύπριους που όλοι μαζί, παιδιά, γέροι, γονείς, και φυσικά και πολλοί Ελλαδίτες, μαζεύτηκαν να παρακολουθήσουν τα παιδιά και τα σωματεία να περνούν ανεμίζοντας Ελληνικές σημαίες.

Χαίρομαι πραγματικά, γιατί σήμερα είδα ότι ο Ελληνισμός στην Κύπρο δεν έχει πεθάνει, και ότι οι γνωστοί άγνωστοι που προσπαθούν να χωρίσουν τους λαούς μας σήμερα πήραν και αυτοί το δικό τους όχι.

Έπρεπε να το δω και ιδίοις όμμασι για να το πιστέψω. Και σήμερα πλέον ξέρω γιατί γιορτάζει και η Κύπρος την εθνική μας επέτειο. Γιατί είναι και δική της.

Πολλά μπράβο, και ελπίζω μια μέρα να έχουμε και ακόμη περισσότερα κοινά εκτός από τις Εθνικές Εορτές.


Στα δικά μας τώρα... (Τα του Ελληνικού χώρου δηλαδή)

Στη Θεσσαλονίκη έγινε χαμός. Σταμάτησαν την παρέλαση και ανάγκασαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους "επισήμους" σε άτακτη υποχώρηση.



Και φυσικά τα κανάλια κατάφεραν να ρίξουν και την αντίστοιχη προπαγάνδα, με σάλτσες που πάλι καταφέρνουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, και να ξεφτιλίσουν την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Όχι, δεν διέκοψαν την παρέλαση λόγω του κόσμου, η παρέλαση διεκόπη γιατί ο Πρωθυπουργός ΔΙΕΤΑΞΕ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (άκουσον άκουσον) να αποχωρήσει - και οι κλούβες των ΜΑΤ σταμάτησαν την κανονική ροή της παρέλασης.

Μετά την αποχώρηση των "επισήμων" βέβαια, η παρέλαση συνεχίσθηκε κανονικά, για τους πραγματικούς επίσημους - τους βετεράνους και τον λοιπό κόσμο.

Και μια αγαπημένη φωτογραφία από άλλη παρέλαση (στη Λάρισα αν δεν κάνω λάθος):








Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011


Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011


Πέμπτη σήμερα, κι εκτός από όλα τα καλούδια που φέρνει αυτή η μέρα (Καρίερα - Φιλελεύθερος Τετάρτης), έχουμε και το ότι αύριο είναι η ΕΠΕΤΕΙΟΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ εορτής των ΚΥΠΡΙΩΝ! (?!?!?!?)


Ας μου πει κάποιος βρε παιδιά κι εμένα του μωρού γιατί εφόσον η Κύπρος και η Ελλάδα είναι ανεξάρτητα κράτη, και οι Έλληνες θεωρούνται απλώς αλλοδαποί στην Κύπρο, γιατί γιορτάζει η Κύπρος αύριο;


Να μου πείτε 25η Μαρτίου να το καταλάβω. Έστω και συμβολικά, επειδή έστειλαν τα παλικάρια τους το 1821 στη μάνα Ελλάδα (που τότε ήταν μάνα Ελλάδα) να πολεμήσουν εναντίον του Τούρκου.


Αλλά 28η Οκτωβρίου; 
Τι το τρομερό έγινε στην Κύπρο στις 28 Οκτωβρίου 1940; 




Ας δούμε λοιπόν:



ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΚΥΠΡΟΣ


07.10 πμ.: Η Κυρία Στάλλω ξύπνησε το γιό της Πανίκο για να πάει σχολείο
08.20 πμ: Όλα τα ΜΜΕ της Κύπρου (το ραδιόφωνο ντέ ! δεν υπήρχε τηλεόραση τότε) μεταδίδουν ότι η Ελλάδα απήντησε αρνητικά στον Ιταλό πρέσβη Γκράτσι, και κήρηξε πόλεμο στην Ιταλία.
12.11 μμ.: Ο Μάστρο Μιχαλάκης κάνει διάλειμμα για να φάει ελιές, ψωμί και ντομάτα (α - και κόλλιανδρο)
14.23 μμ.: Ο μικρός Πανίκος γύρισε από το σχολείο.




Τι θέλει να πει ο ποιητής Λευτέρης με τα παραπάνω;


Πρωτού κάποιοι φίλοι Κύπριοι -που ενδεχομένως να διαβάζουν το blog- προλάβουν να πετάξουν κάνα σχόλιο τύπου "Καλά ο καλαμαράς αυτός εν πελός!", να πω ότι θέλω απλώς κάποιος υπεύθυνος (Υπουργός, Διευθυντής, κάτι τέλος πάντων) να αποφασίσει τι παίζει με την Ελλάδα και την Κύπρο.


Ή είμαστε αδελφές χώρες, και δεχόμαστε ότι ενώ τα τελευταία 1000000 χρόνια η Ελλάδα είναι δίπλα στην Κύπρο (με ότι αυτό συνεπάγεται (βλέπε και Χούντα γαμώτη...) και τη βοηθάει, συμπαραστέκεται, και συνυπάρχει, μακριά μεν γεωγραφικά, αλλά κοντά ως πνεύμα, θρησκεία, γλώσσα, και εθνικότητα, ή από την άλλη, όπως διαμηνύουν κάποιοι τύποι (ονόματα δε λέμε - οικογένειες δε θίγουμε) η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με την Κύπρο εκτός του ότι είναι και οι δύο Ευρωπαϊκές χώρες της Ε.Ε., και μας βλέπουν αλλοδαπούς, ΑΛΛΑ:


- Σταματάνε να μιλάνε ΕΛΛΗΝΙΚΑ
- Σταματάνε να καπιλεύονται ΕΘΝΙΚΕΣ εορτές της ΕΛΛΑΔΟΣ 
- Σταματάνε να παίρνουν βοήθεια από την Ελλάδα και ειδικές συνθήκες ακαδημαϊκής εκπαίδευσης κλπ.
- Σταματάνε να έχουν τράπεζες στην Ελλάδα με ελληνικά ονόματα (βλέπε "Ελληνική Τράπεζα") που στην πραγματικότητα είναι απλώς θηγατρικές ή και απλώς παρακλάδια τους
- Σταματάνε να μας λένε "Ελλαδίτες" γιατί είμαστε Έλληνες και αυτοί δεν θέλουν να είναι, άρα γιατί η διαφοροποίηση μεταξύ Έλληνα εξ Ελλάδος (Ελλαδίτη) και Έλληνα εκ Κύπρου;
- και δεν ξέρω πόσες άλλες αλλαγές που θα έπρεπε να κάνουν εφόσον θέλουν να το παίζουν ότι δεν είναι αδέλφια με τους έλληνες.


Ξαναλέω, εγώ είμαι φίλος με τους Κύπριους, τους πάω και τους γουστάρω, όσες διαφορές κι αν έχουμε στη διάλεκτο (ναι ρε παιδιά - Η κυπριακή δεν είναι γλώσσα - είναι διάλεκτος). Σε όλη την Ελλάδα έχουμε πάνω από 50 διαφορετικές διαλέκτους. Δε με χαλάει καθόλου η Κυπριακή. Μια χαρά είναι. Έχετε ακούσει Μυτιλινιό να μιλάει; Τελευταία φορά μου πήρε 3 μέρες να την καταλάβω...


Σταματώ εδώ το μπούρου μπούρου και σας αναφέρω απλώς τα εξής:




Οι νέες αγγελίες του Φιλελεύθερου - Καριέρα 26 Οκτωβρίου 2011 είναι αναρτημένες στη γνωστή σελίδα. 


Επίσης, αναφέρω ακόμα ότι μετά από email φίλου, είδα πως το EURES έχει πολλά στοιχεία για τη ζωή, μετακίνηση, γραφειοκρατικά και εργασία για την Κύπρο. Ρίξτε του μιά ματιά, μπορεί να βοηθήσει.      EURES



Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια - email σας, 
και για όσους δεν ξέρουν πως να μου στείλουν EMAIL απλώς πατήστε  Ε Δ Ω





Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΤΡΙΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Τρίτη σήμερα και σας καλημερίζω.

Κατ'αρχάς ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, όσον αφορά σε μένα, το ατύχημά μου, και τον καλό φίλο που πήγε εκεί που όλοι θα συναντηθούμε μια μέρα (ή νύχτα whatever).

Κλείνοντας με τα δακρύβρεχτα, σήμερα αγόρασα τον κο Πολίτη, γιατί δεν παίζει να περιμένω πότε κάποιος/α από εσάς θα βρει να μου στείλει την ηλεκτρονική έκδοση που συνήθως είναι και να μην πω τι είδους ποιότητος.

Οπότε, ρίξτε μια ματιά, έβαλα τις αγγελίες του Πολίτη - και τις 4 !!!! Σελίδες, και ετοιμαστείτε για καλό ψάξιμο.

Μετά από email φίλου, είδα πως το EURES έχει πολλά στοιχεία για τη ζωή, μετακίνηση, γραφειοκρατικά και εργασία για την Κύπρο. Ρίξτε του μιά ματιά, μπορεί να βοηθήσει.      EURES



Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια - email σας, 
και για όσους δεν ξέρουν πως να μου στείλουν EMAIL απλώς πατήστε  Ε Δ Ω





Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΜΠΤΗ 20 Οκτωβρίου 2011.




Καλημέρα σας (γιατί για μένα δεν είναι).


Κατ'αρχάς να ευχαριστήσω αυτόν τον καλό άνθρωπο που Δευτέρα πρωί αποφάσισε να βγεί σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στον οποίο και πήγαινα με κάμμια 70αριά χιλιόμετρα με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα μου, και μου έκλεισε το δρόμο. Να τον ευχαριστήσω επίσης γιατί αφού έπεσα με κοίταξε από μακριά, είδε με την όραση του SuperMan ότι είμαι καλά (από 60 μέτρα και από τον καθρέφτη του) και τελικά έφυγε, σίγουρος πιά ότι είμαι εντάξει, μιας και σηκώθηκα έστω και κουτσαίνοντας.




Επίσης να αφιερώσω αυτήν την ****μένη εβδομάδα στη Θεά Τύχη που έσωσε μεν εμένα από τα χειρότερα, πήρε όμως μακριά μας έναν καλό φίλο που με βοήθησε απίστευτα τις πρώτες μέρες που ήμουν στην Κύπρο, αφού με φιλοξενούσε και ήταν δίπλα μου σε ότι χρειαζόμουν  πάντα, ιδιαίτερα τον καιρό που με χίλια ζόρια έψαχνα δουλειά από εδώ και από εκεί.







Αντίο Μιχάλη, ήσουν, είσαι και θα είσαι ο καλύτερος. 
Ελπίζω να είναι καλύτερα εκεί που είσαι. 
17-10-2011. 
R . I.  P. 
ΠΟΥΤΑΝΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.



Anyways, αυτά. Αυτήν την Εβδομάδα, έχουμε τον Φιλελεύθερο της Τετάρτης, και θα προσπαθήσω να σας βάλω και τις Χρυσές Ευκαιρίες της Παρασκευής, μιας και η κοπέλα που ενημερώνει το Site του Πολίτη αρρώστησε και δε βγάζει πια στο διαδίκτυο τις Αγγελίες Εργασίας του. Μου είπαν ότι από τέλος του μηνός θα επιστρέψει.


Όλα λοιπόν στο χέρι αυτής της κοπέλας! Οι τύχες μας στα χέρια σου αξιαγάπητη κυρία. Ελπίζουμε να επιστρέψεις ταχέως μπας και συνεχίσει να λειτουργεί η εφημερίδα!



Τέλος, ευχαριστώ όλους σας για την ψυχολογική υποστήριξη που μου δίνετε καθημερινά για να συνεχίζω, και να ξέρετε ότι διαβάζω όλα τα σχόλια ανεξαιρέτως και απαντάω σε όλα τα Email. Έτσι έχω βάλει στο πρόγραμμα τη δημιουργία σελίδος που θα αφορά μόνο ερωταπαντήσεις δικές σας, και θα μπορούμε έτσι να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα ελπίζω.


Πάμε να δούμε τις αγγελίες!


(εάν βαριέστε να πιέσετε το κουμπί με τις Αγγελίες Εργασίας).


Κάτι πολύ σημαντικό: Εάν ψάχνετε για παλαιότερες αγγελίες, μπορείτε να τις βρείτε με 2 τρόπους.


Καλή τύχη!




Για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων και άλλων συναφών ενδεχομένων προβληματικών καταστάσεων, η ΚΑΡΙΕΡΑ του Φιλελεύθερου θα εμφανίζεται στη σελίδα με τις Αγγελίες Εργασίας, την ΠΕΜΠΤΗ κάθε φορά, ώστε να έχει κυκλοφορήσει κανονικά το τεύχος της Τετάρτης στα περίπτερα και να ελαχιστοποιήσω την περίπτωση να με κυνηγάνε για "κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων" και άλλων ευχάριστων πραγμάτων.

Οπότε, από σήμερα και κάθε εβδομάδα, ΠΟΛΙΤΗΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ, ΚΑΡΙΕΡΑ την ΠΕΜΠΤΗ!


ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Η    




Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού


Τα στοιχεία (IP, browser, operating system) τα βλέπει μόνο ο χρήστης που βλέπει την εικόνα και του ανήκουν.
Κανένας άλλος, ούτε το προσωπικό του ronin.gr δεν μπορεί να δει τα στοιχεία. Η εικόνα λειτουργεί δηλαδή σαν καθρέπτης στοιχείων.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;

Εάν είσαι ήδη στην Κύπρο, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο για να εξυπηρετήσουμε και το διπλανό μας.

Θέλω λοιπόν από εσένα, ΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΛΕΩ όχι την κοπέλα που κάθεται δίπλα σου, ούτε τον Πακιστανό που καθαρίζει ντομάτες παραδίπλα. Εσένα λέω, ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

Όπως έλεγα λοιπόν, θέλω από εσένα (ναι το είπαμε, εσένα λέω, εσένα εννοώ, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται) να μου κάνεις μιά χάρη.

Όταν περνάς έξω από ένα μαγαζί, ή κατάστημα ή συνεργείο, ή ___________________ (συμπλήρωσε τον τύπο επιχείρησης εδώ) θέλω να θυμάσαι τι δουλειά ήταν, που την είδες, (πχ Λεμεσός, περίπου Οδός Διγενή Ακρίτα, κοντά στα φανάρια ΧΧΧ) και να το σημειώνεις κάπου, ώστε όταν μπαίνεις πάλι στο αγαπημένο σου blog (όχι αυτό με τις τσόντες, το άλλο με τις συμβουλές για Κύπρο), να μπορείς να μου στέλνεις αυτά τα στοιχεία με email.
Αυτό ισχύει για όλες τις δουλειές που πήγες να ρωτήσεις, όλα τα interviews που πήγες και δε σου άρεσαν ή κάτι σε χάλασε, και γενικά ότι έχει σχέση με εργασία στην Κύπρο και θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στους υπόλοιπους που διαβάζουν αυτό το ρημάδι το blog, μπας και κάποιος από αυτούς μπορέσει να πάρει τη δουλειά που τελικά εσύ δεν πήρες (λόγω αχρηστίας, βαρεμάρας, άλλα έλεγε και άλλα ζήταγε τελικά κλπ).

Νομίζω ότι με αυτήν την κίνηση, θα μπορέσουμε όλοι να κάνουμε ένα ΥΠΕΡΔΙΚΤΥΟ πληροφοριών που ανάλογα με την ταχύτητα του πάρε-δώσε των στοιχείων για εργασίες και δουλειές και ότι άλλο βάλει ο νους σας, θα είμαστε σχεδόν σαν να το βλέπουμε οι ίδιοι μπροστά μας και να παίρνουμε τηλέφωνο για περαιτέρω στοιχεία. 

Κάτι τελευταίο: 

Προσπαθώ κάθε εβδομάδα να βάζω τα στοιχεία από όσες περισσότερες εφημερίδες κλπ. βρω μπροστά μου. Τις εφημερίδες τις αγοράζω για εσάς, μιας και εγώ (προς το παρόν τουλάχιστον) έχω δουλειά.

Εάν λοιπόν δε σας κάνει κόπο, ρίξτε ένα click στις κωλοδιαφημίσεις που έχω στο blog μπας και μαζέψουμε και κάνα ευρώ και πάρω και καμμιά εφημερίδα δωρεάν.


ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
Ότι δουλειές της προκοπής ή αξιοσημείωτες δείτε στο δρόμο σας, σημειώστε κάτι σχετικό και το βράδυ στείλτε μου τα στοιχεία με email να τα αναρτήσω στο blog.


Και πάλι καλημέρα!

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 - ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!



ΠΕΜΠΤΗ 13 Οκτωβρίου 2011.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μόλις έβαλα τις αγγελίες του Φιλελεύθερου της Τετάρτης (12 Οκτωβρίου 2011),  και για άλλη μία φορά ο Πολίτης μας ενθουσιάζει με τη δυνατότητα του να ΜΗΝ βγάζει το φύλλο της Τρίτης σε ηλεκτρονική μορφή (που τι να την κάνουμε κιόλας, μιας και η προηγούμενη εβδομάδα είχε ένα φύλλο για τυρόπιτα και όχι για διάβασμα).


(εάν βαριέστε να πιέσετε το κουμπί με τις Αγγελίες Εργασίας).


Κάτι πολύ σημαντικό: Εάν ψάχνετε για παλαιότερες αγγελίες, μπορείτε να τις βρείτε με 2 τρόπους.

1. Πιέζοντας ΕΔΩ
2. Πιέζοντας ΕΔΩ

Καλή τύχη!




Για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων και άλλων συναφών ενδεχομένων προβληματικών καταστάσεων, η ΚΑΡΙΕΡΑ του Φιλελεύθερου θα εμφανίζεται στη σελίδα με τις Αγγελίες Εργασίας, την ΠΕΜΠΤΗ κάθε φορά, ώστε να έχει κυκλοφορήσει κανονικά το τεύχος της Τετάρτης στα περίπτερα και να ελαχιστοποιήσω την περίπτωση να με κυνηγάνε για "κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων" και άλλων ευχάριστων πραγμάτων.

Οπότε, από σήμερα και κάθε εβδομάδα, ΠΟΛΙΤΗΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ, ΚΑΡΙΕΡΑ την ΠΕΜΠΤΗ!


ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Η    



Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Τα στοιχεία (IP, browser, operating system) τα βλέπει μόνο ο χρήστης που βλέπει την εικόνα και του ανήκουν.
Κανένας άλλος, ούτε το προσωπικό του ronin.gr δεν μπορεί να δει τα στοιχεία. Η εικόνα λειτουργεί δηλαδή σαν καθρέπτης στοιχείων.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Άρθρο από "Ανώνυμο Αναγνώστη".

 Παρακάτω σας παραθέτω όλο το άρθρο του/της φίλου/ης μας, χωρίς να αφαιρέσω τίποτα. Διαβάστε το, αξίζει!


Ήρθα παλαιότερα στο website σου όταν εψαχνα για δουλειά. Βρήκα πολύ ενδιαφέροντα τα links που εβαλες για τα γραφεία εργοδότησης και χαίρομαι που βρήκα μια δουλειά κι εγώ. Μεχρι να βρω δουλεια ειχα πραγματικα κουραστει ψαχνοντας δεξια και αριστερα. Θα ηθελα να πω σε οσους ψαχνουν δουλεια τα ακολουθα, τα οποια πέρασα καθως εκανα την αναζητηση μου:

  • -Προσεξετε τις εργασιες που βαζουν διαφοροι που δεν αναφέρουν το ονομα του εργοδοτη (μου ετυχε να στειλουν το βιογραφικό μου στον προηγούμενο μου εργοδοτη) η εταιρεία που το εκανε ηταν η GRSRecruitment.com . Επισης ζητουσα πληροφοριες για τις θεσεις που ειχαν στην ιστοσελιδα τους και δεν μου εδιναν, και τελικα καταλαβα οτι τις ειχαν εκει μονο και μονο για περνουν τα βιογραφικα μας.
  • -Εβαλα το βιογραφικό μου στο cyprusjobs.com και ολος ο κόσμος εχει προσβαση στα προσωπικα σου δεδομενα. Απο τότε αρχισα να πέρνω συνεχεια διαφιμιστικα emails-Εβαλα το βιογραφικό μου στο cyprusrecruiter.com και μολις είδα ότι ο σημερινος μου εργοδοτης έβαλε διαφήμηση μαζι τους και ειχε προσβαση σε ολα τα βιογραφικά, τοτε το διέγραψα για να μην με δει (δεν ξερω αν προλαβα).Το ιδιο συνεβηκε και σε καποιο φιλο μου στο jobincyprus.com αλλά ευτυχως που με προειδοποίησε και δεν επεσα και σε αυτη την παγιδα.
  • -Οι μονοι που μου συμπεριφερθηκαν ευπρεπως ήταν το mycvpro.com που με διαβεβαιωσαν οτι το βιογραφικο μου δεν μπορει να το δει κανεις και μου ερχεται μηνημα στο κινιτο και email γιανα επιτρεψω σε εργοδοτη προσβαση στο βιογραφικο μου. Εκει που νομιζα οτι ειχα ενα ωραιο βιογραφικό τελικά εκανα το ηλεκτρονικό τους (μου πηρε λιγη ωρα να το κανω) αλλα μου εμεινε για παντα.
  • -Επίσης το karieracy.com ήταν παρα πολύ καλοι μαζι μου και προθυμοι να με εξυπηρετησουν και να μου απαντήσουν αρκετες ερωτήσεις που ήθελα αλλα φενεται οτι ειναι πολυ μικρη εταιρεια.


Εψαξα λιγο το θεμα και μιλησα και με το γραφειο εργασιας για να τους πω το παραπονο μου. Το μονο που μπορουσαν να μου πουν ειναι οτι βρισκεται σε εξελιξη διαδικασια για τα παρανομα ιδιωτικα γραφεια ευρεσεως εργασιας και με παρεπεμψε στην ιστοσελιδα του υπουργειου για να δω ποιος εχει αδεια και να συνεργαζομαι μονο με αυτους. Η λιστα εχει παρα πολλα τετοια γραφεια και δυστυχως και καπια που ανεφερα πιο πανω. Δειτε την λιστα κι εσεις:

ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ελπιζω να μην σας κουρασα, αλλα πραγματικα ηθελα να δειτε την εμπειρια που περασα σε μια δυσκολη φαση της ζωής μου, και μονο εσεις μπορειτε να καταλαβετε.

Δεν ξερω ποσο σωστο ειναι που ανεφερα καποια websites αλλά ειμαι σιγουρος οτι με το name and shame καποια πραγματα μπορει να αλλαξουν σε αυτον το τοπο, που μέχρι και την ανεργια καποιοι την εκμεταλλευονται.